Nieuws afbeelding algemeen 28 - 1

Eerste associatiesessie MHC Soest Familieclub succesvol

Maandagavond 21 januari kwam een gezelschap van ouders van jeugdleden, senioren en veteranen bij elkaar. Sommigen van hen zijn al heel lang verbonden aan de club, anderen nog maar kort. Samen hebben ze onder begeleiding van de KNHB meegedacht in de associatiesessie over de vraag: wat is een familieclub? En dat leverde prachtige discussies en inzichten op waar MHC Soest nu (voor) staat en waar wij met zijn allen naartoe willen groeien. Waarden als betrokkenheid, (persoonlijke) groei, verantwoordelijkheid en ontspanning passeerden onder andere de revue.

Ook jouw inbreng is welkom!

Op 11 februari, van 20-22 uur, staat er nog een tweede associatiesessie gepland. Dus wil je zelf ook een bijdrage leveren aan de vraag ‘waar het heen moet met MHC Soest’? Geef je dan op via [email protected] .

Ook volgt er nog een aparte sessie met jeugdleden. De datum hiervoor wordt binnenkort bekend gemaakt.