'onze' Ted Leyen vrijwilliger van het jaar op Nationaal Hockeycongres!

Wat zijn wij trots!

Zoals elk jaar werd ook tijdens deze editie van het Nationaal Hockeycongres de vrijwilliger van het jaar benoemd. En dit jaar waren het er zelfs twee! Beide vrijwilligers van het jaar 2018 hebben zich afgelopen jaar ingezet voor het AVG-proof maken van hun vereniging. Een flinke klus, waarvoor deze benoeming dus wel op z’n plaats is.

De vrijwilligers van het jaar 2018 zijn geworden:

Pien Liebregts (M.H.V. DVS) en Ted Leyen (MHC Soest)

Beiden ontvingen zij een waardecheque voor hun vereniging, en ieder een voucher voor zes toegangskaartjes voor een wedstrijd(dag) naar keuze. Gefeliciteerd, Pien en Ted!

Ted, geweldig! En dik verdiend!

het bestuur