Bepaal samen met ons de richting van MHC Soest als familieclub

We zoeken jou… voor eenmalig 2 uur gepassioneerde denkkracht … en gezelligheid!

Het bestuur van MHC Soest wil heel graag de betrokkenheid van de leden te vergroten. De KNHB en de Rabobank helpen in dit traject. Tijdens een eerste brainstormbijeenkomst waren 20 ‘afgevaardigden’ vanuit de hele club het over één ding roerend eens: MHC Soest is een familieclub. En ook in gesprekken daarna bleek dat telkens terug te keren. Maar wat is dat precies, een familieclub?

Hoe gaan we dat uitvinden en naar wie zijn we op zoek?

We gaan breed in de club die discussie aan. De KNHB heeft een inspirerende aanpak om de discussie te voeren over wat we nu verstaan onder familieclub. We zoeken leden (senioren en junioren), ouders van leden en vrijwilligers over de volle breedte de club. In een interactieve sessie inventariseert de KNHB de rode draad. En die rode draad zal leidend zijn voor het bestuur.

Mail naar [email protected] als jij wilt mee brainstormen tijdens zo’n sessie.

Wat wordt de uitkomst van die sessies?

Aan het eind van een reeks sessies willen we helder hebben wat we onder een familieclub verstaan. Die invulling van het begrip familieclub wordt leidend in de besluiten die we als club zullen nemen. Dat is dan ook de zoektocht die we voor ogen hebben: een club waar iedereen zich thuisvoelt.

Wanneer zijn die sessies?

21 januari 2019, ’s avonds op de club

11 februari 2019, ’s avonds op de club

De sessie duurt ongeveer 2 uur.

Waarom zou je meedoen?

Als er een tijd is om je mening te laten horen en de club constructief te vormen, dan is dat nu! Denk mee en doe mee! Het is ook nog eens erg leuk en het kost je weinig tijd.

Wie zijn ’we’ eigenlijk?

We zijn een pop-upcommissie van 5 vrijwilligers, opgericht op verzoek van het bestuur om dit te begeleiden en serieus in te zetten. Het is een boeiende beweging, belangrijk voor ons als club.

‘We’ zijn Jorinde Ruizendaal, Ingrid Ernst, Jochem van Rossenberg, Mariska van der Hoeden-van der Velden en Matthieu van der Heiden (vanuit het bestuur).

Bijlage