Weerprotocol bij vorst op de velden

In verband met de weersvoorspellingen voor komend weekend, delen we als bijlage het weerprotocol ‘Hoe om te gaan bij vorst' met jullie. Dit protocol is door de KNHB opgesteld. In het kort komt het hierop neer:

Afgelasting/inhalen
Mocht er de komende weken een wedstrijd worden afgelast dan wordt er op 1 december ingehaald, tenzij één of beide team(s) zaalcompetitie hebben op deze dag óf het veld dan eveneens niet bespeelbaar is.

Teams hebben de mogelijkheid om tot uiterlijk zondag 9 december a.s. de wedstrijd in te halen. Dit is van groot belang voor de C- en D-categorie, aangezien deze teams worden heringedeeld tijdens de winterstop.

Mocht een inhaalwedstrijd van de A- en B-categorie op 1 december niet kunnen doorgaan, dan wordt deze opnieuw verplaatst naar de volgende inhaaldatum: 2 maart 2019.

De velden worden als volgt gekeurd:

Keuringsmomenten (minimaal 3 verplichte momenten per speeldag)
• Wedstrijd(en) met een aanvangstijd tot 10.30 uur: keuring uiterlijk om 07.00 uur.
• Wedstrijd(en) met een aanvangstijd tussen 10.30 en 13.00 uur: keuring uiterlijk om 08.30 uur.
• Wedstrijd(en) met een aanvangstijd na 13.00 uur: keuring uiterlijk om 11.00 uur.

Laten we hopen dat er gewoon lekker gehockeyd kan worden dit weekend. Veel sportplezier allemaal!

Bijlage