14 september, vanaf 17.30 uur seizoensopening

MHC Soest is een echte familievereniging. We willen een sportieve maar zeker ook gezellige plek zijn voor alle leden. Daarom luiden we graag met elkaar het nieuwe seizoen in. Vrijdagavond 14 september vanaf 17.30 uur is iedereen welkom. Lekker bijpraten met je eigen teamgenoten, kennismaken met ouders van nieuwe teamgenoten van je kind, de laatste vakantie-ervaringen uitwisselen. En dat alles met een hapje en een drankje, hoe leuk is dat!?

De club zorgt voor de goede sfeer en muziek; de bar en keuken zijn open voor de verkoop van drankjes en een makkelijke hap in de vorm van saté, frites, stokbrood en sla. Meteen een mooie kennismaking met onze nieuwe horecamanager Frans en zijn crew.

We rekenen op een grote opkomst. Heel graag tot dan!

Bijlage