MHC Soest Rookvrij, nog even de afspraken op een rij

Beste leden, ouders, trainers, coaches en andere vrijwilligers,

Zoals recent in het nieuws is geweest zijn steeds meer sportverenigingen Rookvrij. Dat is een mooie stap naar een rookvrije generatie! We herhalen graag nog eens dat bij MHC Soest een jaar geleden het startschot is gegeven hiervoor op initiatief van Pascal Mulder. Naomi van As en toenmalig wethouder Janne Pijnenborg waren hierbij aanwezig.

Nog even de regels op een rij:

Wat houdt een rookvrij MHC Soest precies in?

- De binnenruimten (het clubhuis en de kleedkamers) en de velden waren al rookvrij.

- Het gehele terrein is rookvrij inclusief het clubhuis, het terras, de velden, langs de lijn en elders binnen de hekken. Dit geldt ook rondom de ingang van ons complex aan de Bosstraat.

- Dit alles geldt ook voor e-sigaretten.

- Er zijn slechts twee uitzonderingen: op doordeweekse trainingsdagen vanaf 21:00 uur en op zondagmiddag vanaf 14:00 uur. Maar ook dan doen we een beroep op iedereen om in het bijzijn van jongste jeugd en jeugd niet te roken.

- We vragen alle leden, ouders, vrijwilligers maar ook bezoekers om zich te houden aan de afspraak om op ons terrein niet te roken, en hier elkaar wanneer nodig ook aan te herinneren.

Vragen of opmerkingen? Laat het ons weten via[email protected]

Met sportieve groet, namens het bestuur,

Remco Petra, voorzitter