Gezocht: A-junioren (16+) op zoek naar een leuke bijbaan in de horeca!

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar A-junioren (meisjes én jongens) die het leuk vinden om achter de bar of in de keuken van MHC te helpen. Je krijgt daarvoor een vergoeding en begeleiding.

Op MHC Soest gaat het roer van bar en keuken komend jaar om. Dat is een kans voor de club, maar ook een kans voor jou! Daarom zoeken we A-junioren die het leuk vinden om met name op zaterdagen en zondagen achter de bar of in de keuken van MHC Soest wat bij te verdienen. Zo kun je hockey en werk combineren!

Waar het op neerkomt, vanaf 1 september:

• Je bent minimaal 16 jaar.
  • Je draait op zaterdag en/of zondag mee in de keuken of achter de bar en helpt dan gasten of leden van MHC Soest met hun bestellingen van eten en drinken.
  • We bepalen in overleg hoe vaak en hoeveel uur.
  • We proberen natuurlijk je werk aan te laten sluiten op je eigen (thuis)wedstrijden.
  • Je hoeft niet perse iedere zaterdag of zondag te werken: we zullen op basis van alle aanmeldingen een pool maken zodat we kunnen rouleren.
  • Wil je juist alleen af en toe achter de bar of in de keuken werken, of bijvoorbeeld juist bij evenementen die we op MHC Soest organiseren, dan proberen we daar een mouw aan te passen.
  • Wil je wél zekerheid en (om je eigen wedstrijden heen) een vast baantje? Ook goed natuurlijk! Daar gaan we dan ook ons best voor doen!
  • Je wordt opgeleid en begeleid door onze nieuwe horecamanager, dus je doet ook nog eens horecaervaring op! Altijd handig als je later bijvoorbeeld gaat studeren!

Geen krantenwijk of supermarkt maar liever een bijbaan op je eigen club? Stuur dan een mail aan[email protected]. We organiseren dan een avond om uit te leggen wat het allemaal precies inhoudt.