Nieuws afbeelding TC nieuws 22 - 5

Gezocht: vers bloed voor de TC en een lijnco of 2

He he – eindelijk! Dé kans voor de vaders en moeders die altijd al iets voor de club wilden doen, maar bij gebrek aan hockey-ervaring nooit naar voren durfden te stappen. We zoeken deze keer namelijk regelaars, doeners, mensenmensen, verbinders, bruggenbouwers, doordouwers, plooienstrijkers, volhouders en vooral ronduit aardige, betrokken mensen die het verenigingsleven een warm hart toedragen. Handig als je (ooit) een stick in je handen had, maar niet persé noodzakelijk.

We zoeken voor komend seizoen vers bloed. In en dichtbij de TC. Over die TC bestaan (merken we regelmatig) misverstanden. We draaien géén lampen in noch ontluchten we CV-installaties. Wat we ook niet doen: op hoog abstractieniveau en in een ivoren toren spelers en teams beoordelen.

Wat we wél doen en waar we vers bloed voor nodig hebben? Naar eer en geweten faciliteren dat zoveel mogelijk (jeugd)leden het op onze club naar hun zin hebben in een team waar ze passen, kunnen groeien en zich thuis voelen.

Daarvoor zoeken we ondersteuning. Natuurlijk helpt het daarbij als je wel eens een stick in je handen hebt gehad. Maar je zult niet het eerste TC-lid of lijnco zijn zonder hockeyervaring. En ook zeker niet het laatste.

Omdat het om twee verschillende functies gaat, hebben we de 'vacatures' los van elkaar gepubliceerd. Als je wilt weten wat een lijnco doet en of dat wat voor jou is, zie dan de link hieronder:

Zie je jezelf meer opereren in de TC? Dan verwijzen we je graag naar de link hieronder: