MHC Soest zoekt een nieuwe Secretaris!

Het bestuur is voor volgend seizoen op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om in het bestuur de rol van secretaris inte vullen.

Wil je meebouwen aan MHC Soest en wil je helpen de nodige structuren neer te zetten? Vind je het een uitdaging om onze vereniging verder te digitaliseren en de algehele administratie naar een hoger niveau te tillen en spreekt een rol in het bestuur van MHC Soest je aan? Dan is dit iets voor jou!

Een unieke kans om met frisse blik vorm te geven aan onze prachtige hockeyclub!

• Je vormt de spil van het bestuur van in totaal 7 bestuursleden en bepaalt mede de toekomst van MHC Soest. Er is veel ruimte voor eigen inbreng van ideeen en plannen.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de ledenadministratie (de uitvoering wordt door iemand anders gedaan).
  • Je voert bij nieuwe instroom van leden de regie over de matchmaking tussen nieuwe (ouders van) leden en openstaande vacatures.
  • Je denkt actief na over hoe we LISA binnen MHC Soest verder/breder in kunnen zetten.
  • Je bereidt agenda‚Äôs voor bestuurs- en algemene ledenvergaderingen voor (10 bestuursvergaderingen en 2 ALV-s per jaar) en maakt de notulen op van deze vergaderingen.
  • Je archiveert notulen, stukken, contracten etc. in ons digitale archief.
  • Je onderhoudt contacten met sportkoepels (KNHB, Sportfederatie Soest), besturen van andere verenigingen en (oud-) leden.
  • Je verwerkt de inkomende post en draagt zorg voor verdere digitalisering.
  • Je bent autonoom, kunt verbinden en kunt hoofd- en bijzaken goed scheiden.
  • Je gaat in principe een commitment aan voor een periode van drie jaar. We bepalen in overleg hoeveel uur je daadwerkelijk besteedt, maar reken op gemiddeld 2 uur per week tijdsbesteding.

Iets voor jou? Maak je interesse voor deze rol dan kenbaar in een mail aan [email protected] of een app aan 06-10932106 (Remco Petra).