Nieuws afbeelding TC nieuws 9 - 5

Gezocht: A- en B-junioren met (trainers) ambitie

Voor volgend seizoen zijn we op zoek naar A- en B-junioren (meisjes én jongens) die het leuk vinden een of meerdere teams te trainen. Daar staat (hebben we dat meteen maar uit de weg) een vergoeding tegenover, maar ook opleiding en begeleiding.

De sportieve toekomst van elke hockeyclub (dus ook die van ons) staat of valt met de kwaliteit van de trainers en de trainingen. Dat geldt zéker voor de Jongste jeugd en jeugdteams. Zij ‘zijn’ immers in alle opzichten de toekomst van de club.

Daarom zoeken we A- en B-junioren die het leuk vinden om deze spelertjes op te leiden tot volwaardige hockeyers.

In een notendop:

• je geeft (direct of op den duur) zelfstandig training aan een of meerdere jeugdteams
  • we bepalen in overleg hoe vaak en hoeveel uur
  • we proberen je ‘werk’ aan te laten sluiten op je eigen training
  • je gaat in principe een commitment aan voor een heel seizoen
  • je hebt contact/overleg met de TC en de coaches/managers van de teams die je onder je hoede hebt
  • je voorbereidingstijd is beperkt: de club reikt stof en oefeningen aan (doorlopende leerlijn) maar er is ook voldoende ruimte voor eigen ideeën en plannen
  • je volgt (verplicht!) een aantal trainers-bijeenkomsten die de club organiseert
  • de TC zorgt voor begeleiders waar je op kunt terugvallen
  • als je daar interesse in hebt, is het halen van KNHB-diploma’s mogelijk (onder voorwaarden)
  • het is véél leuker dan ploeteren in een supermarkt en er staat een vergelijkbare vergoeding tegenover (en misschien wel nét iets meer…)

Iets voor jou? Stuur dan een mail waarom dit je leuk lijkt naar [email protected]. We organiseren op korte termijn een avond waarop we je bijpraten over de details.