Nieuws afbeelding algemeen 7 - 3

8 april: FC Utrecht - ADO bijwonen op 'hockeydag'

Beste leden van MHC Soest,

Op zondagmiddag 8 april houdt FC Utrecht voor het eerst in haar geschiedenis een ware ‘Hockeydag’.
Dit betekent dat jij als lid van MHC Soest de mogelijkheid krijgt om voor bijna de helft van de normale ticketprijs naar de wedstrijd FC Utrecht – ADO Den Haag te kunnen gaan!

Als lid van MHC Soest kun je samen met je team (of familie, vrienden, partner en meer!) deze Eredivisiewedstrijd van dichtbij beleven op de familietribune. Dit wordt een uiterst gezellige dag in Stadion Galgenwaard! Ledentot 16 jaar kunnen een kaartje aanschaffen voor €7,50. Voor leden vanaf16 jaar geldt het bijzondere tarief van €12,50.

Bestel je kaarten nu eenvoudig en snel via www.fcutrecht.nl/mhcsoest.

Tot ziens op zondag 8 april in Stadion Galgenwaard!