Nieuws afbeelding Lustrum Nieuws ! 4 - 2

Heel MHC Soest Bakt! Bak jij de mooiste lustrumtaart?

MHC Soest bestaat 65 jaar, en bij feest vieren hoort taart! Dus organiseert de lustrumcommissie op 10 maart een taartenwedstrijd om na afloop met iedereen taart te kunnen eten. En iedereen betekent in dit geval niet alleen leden en ouders van leden van onze hockeyclub, maar ook alle 65+’ers van Soest.

Wat is de bedoeling?

Bak je allermooiste taart of cupcakes rond het thema: MHC Soest lustrum.

Je kunt als individu of als team deelnemen in de categorie taart of cupcakes. Ouders van (jongste) jeugdleden mogen ook meebakken. Hoe meer deelnemers, hoe gezelliger! Je mag zelfs meerdere taarten bakken om de kans op een prijs te vergroten.

Op 10 maart breng je je taart of cupcakes tussen 13.00-14.00 uur naar de club. Vervolgens beoordeelt een deskundige jury tussen 14.00-15.00 uur alle taarten. Nadat de winnaar bekend is gemaakt, wordt er gezamenlijk taart gegeten met de 65+’ers van Soest om het lustrum te vieren.

Wie is de jury?

De jury bestaat uit bakker Ben van den Berg van De Zoete Verleiding, banketbakker Arend Top van Top’s Edelgebak en Sebastian Ott van Eetvilla van den Brink.

Wat valt er te winnen?

Om de winnaars te bepalen, wordt er onderscheid gemaakt in verschillende categorieën:

Taarten - team

Taarten - individueel

Cupcakes - team

Cupcakes - individueel

Uit iedere categorie komt een prijswinnaar. Los daarvan is er nog een prijs voor de aller, allermooiste taart. Die winnaar gaat naar huis met de Heel MHC Soest bakt trofee.

Welke prijzen je als team of als individu precies kunt winnen, houden we nog even geheim. Maar reken er maar op dat het smikkelen en smullen is!

Hoe kun je meedoen?

Vul het inschrijfformulier in via deze link:

Inschrijven kan tot 23 februari. Doe mee!

Bijlage