Geslaagde receptie en aankondiging Heel MHC Soest bakt

Gister heeft het bestuur van MHC Soest samen met de leden, oud-leden, ouders van leden en sponsoren het nieuwe jaar ingeluid.

Heren 1 – Oud-Heren 1

Dat begon met de wedstrijd heren 1 – oud-heren 1. In een waterig winterzonnetje eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. Ondertussen werd er in het clubhuis flink plaatjes geruild.

Terugblik en vooruitkijken

De voorzitter heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie teruggeblikt op een aantal zaken: het complex rookvrij, een knakkertoernooi met Naomi van As, de aftrap van het lustrumjaar op 22 september, het plaatjesboek en het uitzwaaien van een aantal vrijwilligers waaronder bestuursleden. Vooruitkijkend ziet het bestuur een kans om ook de jongste jeugd in de winterstop in de zaal te gaan krijgen, wordt er met KNHB en Rabobank samengewerkt om de cluborganisatie beter neer te zetten, wordt er gewerkt aan de inzet van zonne-energie en LED-verlichting en lijkt het er eindelijk op dat de langverwachte uitbreiding van ons complex met een 4e veld er zo langzamerhand echt aankomt. Reden voor optimisme, maar ook een duidelijk appel op samenwerking tussen bestuur, commissies, vrijwilligers en ouders.

Heel MHC Soest bakt

In het kader van de lustrumfestiviteiten deed Willem Treep namens de lustrumcommissie de aankondiging van het evenement Heel MHC Soest bakt, op 10 maart als opening van de tweede helft van het veldseizoen. Een taartenwedstrijd ter gelegenheid van ons 65-jarig bestaan, waarbij we tegelijkertijd iets moois doen voor alle 65+ ers van Soest: samen taart eten. Meer nieuws hierover volgt begin februari.

Daarna was het genieten van erwtensoep, warme choco en het uitwisselen van de beste wensen voor 2018.

Wat staat er nog meer in de agenda?

27 januari Angels & Devils Party voor C- jeugd. Kaartverkoop op 13 en 20 januari, van 13.00 – 15.00 uur bij Optisport De Engh/Spleasure.