Nieuws afbeelding TC nieuws 7 - 12

Bericht van de TC

Beste Leden, en voor iedereen die het lezen wil,

De winterstop heeft zijn intrede gedaan en wij kunnen de veldsticks voorlopig even in het vet zetten.

Natuurlijk hebben wij een groot aantal teams die zich tot WINTERKAMPIOEN hebben gekroond.
DAMES 1 - Jong Dames 1 -MC4 - MD1 - MD4 - JA1
Van harte met deze titel, nu maar hopen dat wij jullie ook aan het einde van het seizoen kunnen uitnodigen op het KAMPIOENEN BAL!
Dit geldt overigens natuurlijk voor alle teams...

Er zijn 3 teams die nog een wedstrijd in te halen hebben en bij winst zichzelf ook tot WINTERKAMPIOEN mogen kronen
Succes JC1 - MD5 en MD8 bij het inhalen en wij hopen jullie ook op het lijstje kampioenen bij te kunnen schrijven.

Verder hebben wij bij de jeugd nu alles op een rijtje, en zullen en kunnen wij met opgeheven hoofd 2018 in stappen.

Ons vlaggenschip bij de Dames doet het uitstekend, Sipko en de meiden... wij zijn trots op jullie!
Zet deze lijn voort en wij hebben volgend seizoen de dames in de 2e klasse.
Voor nu heel veel succes in de zaal en wie weet zit er dit jaar WEER een ZAAL kampioenschap in….
Iets minder gaat het met onze vlaggende Heren, het vlammetje pruttelt en wij hopen dat we er door wat aanpassingen na de winterstop weer een volle vlam van kunnen maken.
Wij hebben hier in ieder geval het volste vertrouwen in. Spelen voor behoud in de 3e klasse is en wordt een mooie uitdaging!

De overige senioren teams draaien allemaal lekker mee. 1 klein smetje, er heerst bij enkele teams wat onrust.
Dit smetje heeft te maken met de bemanning die niet altijd toereikend is en er een hoop onderling ingeleend moet worden.
Wij, TC senioren, zijn hier op de achtergrond druk mee bezig en komen de komende maanden met een oplossing en een nieuw plan mbt de senioren lijn.
Voor nu nog niet heel belangrijk maar wilden dit wel met jullie delen.

ZAAL:

Afgelopen vrijdag (1 december) hebben wij de kickoff gehad met de technische/tactische uitleg over het zaalhockey.
Dit keer niet op de club maar echt in de zaal. Van de reacties die wij terug hebben gekregen werd dit als zeer positief ervaren.
Onze dank aan alle trainers en coaches die de tijd hebben genomen om hierbij aanwezig te zijn.
Overigens is de uitleg van afgelopen vrijdag in de vorm van een powerpoint na te kijken bij de "documenten" in het mapje "zaalhockey"

Rest mij jullie te melden dat als je nog geen zaal riempjes hebt je deze vrijdag kunt afhalen in sportboulevard de Engh om 18.00 uur.
Neem je klompen mee!! Geen juiste riempjes op de klompen kan betekenen dat je niet mag keepen in de zaal!!

Voor nu iedereen een heel fijn en tof zaalseizoen!

Groet,

TC MHC SOEST
#MHCSOESTDATZIJNWIJ

PS: We komen voor dat het jaar ten einde is nog eenmaal bij jullie terug!!