Nieuws afbeelding TC nieuws 27 - 11

Nederland Schoon: gescheiden afvalverzameling bij MHC Soest

Na de introductie van een voor grotendeels rookvrije club gaan we nu bij MHC Soest ons ook richten op het meer en beter scheiden van afval.

Na de winterstop zal men bij de velden PMD bakken zien staan. PMD staat voor Plastic, Metalenverpakkingen en Drinkkarton. Inmiddels zijn deze bakken bij jullie ook bekend, ze zijn immers in heel Soest uitgeleverd. het zijn de bakken met oranje deksel.
Ook in het clubhuis komen kleinere bakken staan waarin plastic/blikjes etc in kan worden gedaan.

We worden in deze actie ondersteund door de gemeente. We gaan daarom komende woensdagmiddag tussen 14.00 uur en 18.00 uur tijdens de trainingen voor de Jongste Jeugd daar middels leuke hockeyspelletjes aandacht aan besteden.
Voor de winnaar is een super hockeyclinic te winnen, deze wordt beschikbaar gesteld door de gemeente.
Dus een mooie afsluiting van de eerste helft van het veldseizoen!