DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding bestuursmededeling 8 - 11

lichtmasten tijdig uitschakelen

De laatste maanden komt het nogal eens voor dat de veldverlichting onnodig lang blijft branden en zelfs de gehele nacht heeft gebrand. 

Het is de verantwoordelijkheid van het team om direct na de laatste training de verlichting uit te schakelen op een veld. Het is een kleine moeite. 
Ben je normaal niet de laatste maar komt er een keer geen ander team. Doe dan ook de lichten uit (nadat je zeker weet dat er niemand komt)

Een uur extra het licht laten branden op één veld kost de club circa EUR 5 en dan laten we de energieverspilling en slijtage van de lampen nog achterwege. Als we effectiever met de energie omgaan kan dat circa EUR 2.000 schelen op jaarbasis.

Ook wil ik jullie er nogmaals op wijzen om de ballencontainers terug te zetten en ballen te verzamelen die over de omheining van het veld zijn gegaan of nog op het veld liggen. Tevens graag er op letten dat de kleedruimte beneden is afgesloten.

We rekenen op ieders medewerking.

Namens de accomodatiecommissie,

Maarten