Opzeggen lidmaatschap voor volgend seizoen vóór 15 mei

Opzeggen lidmaatschap

Het kan zijn dat hockey toch niet de sport is die je wilt beoefenen, of misschien ga je verhuizen en bij een andere club spelen. Je lidmaatschap ga je altijd aan voor één jaar. Een seizoen loopt van 1 juni tot en met 31 mei. Als je dus op wilt zeggen dan dient dit vóór 15 mei 2018 te gebeuren en wel schriftelijk via een e-mail aan de ledenadministratie ([email protected])

Mocht je aarzelen over opzeggen (bv in geval van een ernstige blessure, mogelijke verhuizing of in afwachting van eindexamenuitslag) stuur dan in ieder geval een mail voor 15 mei.

Bij afmelding na 15 mei is 50% van het lidmaatschapsgeld voor volgend seizoen verschuldigd.

Mondelinge of andere mededelingen, aan bijvoorbeeld coach/trainer/tc-lid, zullen en kunnen nooit als zodanig worden geaccepteerd.

Je krijgt per e-mail bericht van de ledenadministratie dat de opzegging is ontvangen, pas dan is de opzegging definitief.

Vragen rondom financiële afwikkeling contributie, algemene vragen rondom lidmaatschap kunnen in deze worden gesteld aan Maarten Nooitgedacht ([email protected])

Namens het bestuur

Sportieve groet,