DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

Oefenwedstrijd - H1
Datum vrijdag 23-2 Spelen 20:30

D1

D1 - Oefenwedstrijd
Datum zondag 4-3 Spelen 12:45
Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
22-2

Nog 2 dagen om je op te geven voor Heel MHC Soest bakt!

Geef je op: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform  (link werkt op de website als je op de titel klikt en zo het hele bericht opent)  Bij feest vieren hoort taart, veel taart zodat we de 65+’ers van Soest kunnen trakteren bij ons op de club. Doe mee en zet samen met elkaar MHC Soest op de kaart (en maak kans op een van de ...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
21-2

30 bollen ijs verdienen? Bak van een taart voor 10 maart!

Meld je aan: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform  (link werkt op de website als je op de titel klikt en zo het hele bericht opent) 
Geef je snel op. Alleen al door deelname aan Heel mhc Soest bakt, in de categorie team, krijg je 30 bollen ijs voor je team cadeau. Daarnaast maak je kans op een heerlijke High tea ...

Nieuwsafbeelding algemeen
20-2

Kledingbeurs zaterdag 10 maart

Op zaterdag 10 maart tussen 9-12 uur is de tweedehands hockeykledingbeurs bij MHC Soest. In de bijlage vind je alle info. 
Graag tot de 10e of tijdens de inlevermomenten. 
Hartelijke groet, 
team Kledingbeurs
ps we zoeken nog vrijwilligers  :) 
[email protected]   ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
20-2

Breng je stem uit voor de Rookvrije Generatie Award 2018!

Er zijn tot nu toe 100 stemmen uitgebracht om mhc Soest in de finale te krijgen van de Rookvrije Generatie Award 2018. Dat zijn er 8 meer sinds de vorige oproep om te stemmen. Maar onze concurrent hockeyclub Arnhem staat al op 254 stemmen. Dus als je nog niet gestemd heb, breng dan zo snel mogelijk alsnog je stem uit!
 
Stem dus op https://rookvrijegeneratie.nl/contestan...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
19-2

Wie doet er zoal mee aan Heel mhc Soest bakt? Een interview...

Vloggende hockeyvader Frank, wat is precies je relatie met mhc Soest?
Samen met hockeyvader Tim ben ik sinds afgelopen augustus de trainer en coach van meisje C6. En dat doen we met veel lol.
 
Wat schoot er als eerste door je heen toen je hoorde van de taartenbakwedstrijd?
Leuk, lachen, daar gaan we aan meedoen als team! Meedoen is belangrijker dan win...

Nieuwsafbeelding zaalhockeynieuws
19-2

JD1 zaalkampioen!

Jongens D1 is afgelopen weekend terecht zaalkampioen geworden. Met 15 jongens en 2 fantastische coaches is het ze gelukt.
Voor een echt overtuigende overwinning moesten ze wel de laatste 2 wedstrijden winnen en dat hebben ze dan ook gedaan met 4- 0 tegen Baarn en 3-0 tegen Huizen. Daardoor kreeg Houten geen kans meer om op de eerste plaats te komen en was deze dus voor Soest.
...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
16-2

Te winnen PRIJZEN bij Heel MHC Soest bakt!

Meedoen is winnen! Je valt altijd in de prijzen. Want niet alleen de winnaars ontvangen een prijs, ook voor alle deelnemende teams is er een cadeau! Dus doe mee en meld je aan via https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdtKY5fRXYq-wi6H79-dFYtyD2Xe2x63Z3gt71XeoaFFw6X5A/viewform . Aanmelden kan nog tot 23 februari.
 
Cadeau voor ieder deelnemend team
Ieder team...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
13-2

Heb jij al gestemd voor de Rookvrije Generatie Award 2018?!

Roken mag niet overal en altijd op onze club. Dat is een mooie stap naar een rookvrije generatie. Hiervoor zijn we genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018. Die Award kunnen we alleen winnen als we de meeste stemmen binnenhalen. Soest heeft er tot nu toe 92... DAT KAN TOCH VEEL BETER!!
 
Stem dus op  https://rookvrijegeneratie.nl/contestants/mhc-soest/...

TC nieuws
12-2

WE GAAN WEER NAAR BUITEN

Beste Leden,
De zaalcompetitie loopt ten einde en we gaan langzaam aan weer lekker buitenspelen. Er hebben zich met nog een weekend voor de boeg al wat kampioenen gemeld. (TOP!) Als jullie mooie foto’s hebben graag even mailen naar  [email protected]
Hoe gaan en wanneer gaan we het doen als we weer naar buiten mogen. We starten in de week van maand...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
11-2

Even voorstellen... het tweede jurylid van Heel MHC Soest bakt!

Sebastian Ott, mede-eigenaar Eetvilla van den Brink
 
Hoe vind je het om in de jury te zitten van Heel MHC Soest bakt?
Allereerst vind ik het een leuk initiatief van de hockeyclub! Zo’n taartenbakwedstrijd is een mooi voorbeeld van saamhorigheid die van zo’n event uitgaat. Met elkaar kun je iets moois neerzetten. Dat zie ik ook terug bij de ouders en spelers v...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
9-2

Panasj hockeykamp mei 2018 MHC Soest

‘Panasj hockey meikamp 2018 MHC Soest’

Op maandag 30 april, dinsdag 1 mei en woensdag 2 mei 2018 organiseert Panasj Amersfoort-...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
4-2

Heel MHC Soest Bakt! Bak jij de mooiste lustrumtaart?

MHC Soest bestaat 65 jaar, en bij feest vieren hoort taart! Dus organiseert de lustrumcommissie op 10 maart een taartenwedstrijd om na afloop met iedereen taart te kunnen eten. En iedereen betekent in dit geval niet alleen leden en ouders van leden van onze hockeyclub, maar ook alle 65+’ers van Soest.
 
Wat is de bedoeling?
Bak je allermooiste taart of cupc...

Nieuwsafbeelding zaalhockeynieuws
19-2

MB3 MHC Soest zaalkampioen!

Deze meiden hebben het tot het laatste weekend spannend gehouden. Beide wedstrijden moesten gewonnen worden om zaalkampioen te worden.
Afgelopen zaterdag 17 februari werd in sporthal De Trits in Baarn Schaerweijde uit Zeist verslagen met 6-2 en werd de laatste wedstrijd in een spannende strijd gewonnen met 3-1 van Baarn.
De MB3 van MHC Soest mag zich de terechte zaalkampioen noeme...

Nieuwsafbeelding zaalhockeynieuws
18-2

MB4 zaalkampioen!

Als de meiden van de MB4 even op dreef waren, walsten ze deze zaalcompetitie behoorlijk fanatiek over de tegenstanders heen. Vele prachtige doelpunten hebben we voorbij zien komen. Een genot voor alle enthousiast aanmoedigende ouders om de vechtlust en inzet van deze meiden te zien! Alleen op de eerste wedstrijd dag en vorige week lieten ze onnodig wat puntjes liggen, dus kwam het er uiteindeli...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
14-2

Even voorstellen.... het derde jurylid van Heel MHC Soest bakt!

Bakker Ben van den Berg van De Zoete Verleiding
 
Als sponsor van mhc Soest vind ik het hartstikke leuk dat ik nu als jurylid iets kan betekenen voor de hockeyclub. Dankzij een hockeyende zoon en een aantal medewerkers die hockeyen bouw je toch een band op met de club.
 
Hoeveel jaar taartenbakervaring heb je?
Da’s al een hele tijd. Ik ben g...

Nieuwsafbeelding zaalhockeynieuws
10-2

JC3 zaalkampioen!


Na twee bloedstollende potjes is het gelukt, de JC3 is kampioen in de zaal! Van nummer twee Eemvallei werd op het nippertje verloren (3-2) dus de laatste wedstrijd moest gewonnen worden om de titel veilig te stellen. En dat lukte! Almere werd verslagen met 3-0! Chapeau voor de jongens en de coach! ...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
8-2

Even voorstellen... het eerste jurylid van Heel MHC Soest Bakt!

Banketbakker Arend Top, van Top’s Edelgebak  
Banketbakker Arend Top, van clubsponsor Top’s Edelgebak is geen onbekende in Soest. Vandaar dat hij ook niet mocht ontbreken in de jury van Heel MHC Soest bakt!
 
Hoeveel jaar taartenbakervaring heeft u?
Na mijn militaire dienst ben ik naar de vakopleiding gegaan. Sindsdien bak ik taarten. Dus dat za...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
5-2

Help mee en stem op MHC Soest voor Rookvrije Generatie Award 2018!

Sinds dit seizoen is MHC Soest voor een groot deel rookvrij. Een belangrijke stap naar een rookvrije generatie. Hiervoor zijn we genomineerd voor de Rookvrije Generatie Awards 2018. Om deze felbegeerde Award ook daadwerkelijk in de wacht te slepen, moeten we zo veel mogelijk stemmen binnenhalen. 
Stemmen kan tot en met 28 februari via de volgende link: https://rookvrijegenerati...

Nieuwsafbeelding algemeen
21-2

Help oud H1 speler naar Expeditie Robinson!

Oud H1 speler van MHC Soest, Philip La Rose, gaat de uitdaging aan! Expeditie Robinson 2018. Stem op Philip La Rose op  www.expeditierobinson.nl  en breng deze Soester hockeyer naar het Robinson eiland! ...

Nieuwsafbeelding algemeen
13-2

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 24 maart

Hockeybitjes op maat, meld je van tevoren aan!Ook dit voorjaar organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een bitje op maat. We zijn op hockeyclub MHC Soest aanwezig op zaterdag 24 maart. Meld je van tevoren aan op onze website www.ortholunasports.nl .
Op maat gemaakt
Een perfect op maat gemaakt bitje bevordert je hockeyplezier en het beschermen van je tanden daarnaast ge...

Nieuwsafbeelding Lustrum Nieuws !
6-2

Laatste kans om je hockeyplaatjesalbum vol te krijgen!

Is je hockeyplaatjesboek nog niet compleet? Mis jij nog net die ene speler van je eigen team? Dan is er nog één mogelijkheid om je boek toch compleet te maken.
 
Hoe werkt het?
·Maak een lijstje met de nummers die je nog nodig hebt.
·Zet op het lijstje je naam en je e-mailadres.
·Stop het lijstje samen met al je dubbele plaatjes in een...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
14-2

Terugblik op geslaagde Business Club Avond bij Serva Amersfoort

Beste Hockeyvrienden
Vorige week dinsdagavond vond er in de showroom bij Serva Volvo Amersfoort/Nijkerk/Soest een grote Business Club Avond plaats. Deze avond werd mogelijk gemaakt door een samenwerking tussen de sponsorcommissies van de hockeyclubs uit Soest en Amersfoort en op initiatief van accountmanager zakelijk van Volvo Serva, Willem van Oort.
 
Ludieke carp...

Nieuwsarchief