Remco Petra Voorzitter Aandachtsgebied Fair Play en Vertrouwenscontactpersoon
Renate Hilberink Secretaris Aandachtsgebied Ledenadministratie cie
Ruud Ootes Penningmeester Aandachtsgebied Kas cie
Robertjan Boterman Bestuurslid Technische Zaken Aandachtsgebied Technische cie
Barbara van Veen Bestuurslid Organisatorische Zaken Aandachtsgebied Jongste Jeugd, Jeugdbestuur, Senioren en Toernooi cie
Pieter Mink Bestuurslid Accommodatie Aandachtsgebied Accommodatie, Materiaal en Exploitatie cie
Matthieu van der Heiden Bestuurslid Sponsoring en communicatie Aandachtsgebied Sponsor en Communicatie cie
Huub Spoorenberg Commissielid
Ron van der Maat Commissielid
Rinze Pronk Commissielid
Arbitrage
Koen Vrijmoet Opleiding scheidsrechters
Bertil Brendeke Voorzitter Geen hockeywedstrijd zonder scheidsrechters. Maar dan moeten ze er wel staan. Wie zorgt daarvoor? De arbitragecommissaris! Wie wil deze taak die 2-3 uur per week kost op zich nemen? Dankzij het computerprogramma LISA van de website www.mhcsoest.nl is het een ‘fluitje van een cent’. Wat doet een arbitragecommissaris? Je zorgt voor de indeling van de wedstrijden op de velden en de daarbij horende scheidsrechters voor de zaterdag. De indeling van velden en scheidsrechters geldt alleen voor de A t/m D junioren. •Zodra de indeling van de KNHB binnenkomt, maak je via het computerprogramma in LISA de veldindeling en deel je daarbij de scheidsrechters in. •Aan startende scheidsrechters koppel je een begeleider uit de lijst die daarvoor bestaat. •Op zondag- en donderdagavond stuur je vanuit LISA de scheidsrechters een reminder. •Je moet flexibel kunnen handelen als er via de coaches een vraag binnenkomt over eventuele wijzigingen.
Bar / Horeca
Vertrouwenscontactpersoon
Tessa Bunte vertrouwenscontactpersoon
Zaalcommissie
Maarten Nooitgedacht Zaalcommissaris Werkzaamheden zaalhockeycommissaris De commissaris zaalhockey is de verbindende persoon tussen de club, de teams, de gemeente en de hockeybond gedurende het zaalhockeyseizoen. De werkzaamheden zijn te verdelen over 3 fases. Voorbereidingsfase • Afstemming met gemeente over zaaltoedeling. Dit gebeurt op basis van indelingen voorgaand jaar. In mei vindt gezamenlijk met andere sportverenigingen de voorlopige toewijzing plaats. Hiertoe wordt in mei een bijeenkomst gepland, hierbij dient de zaalhockeycommissaris aanwezig te zijn. • Vervolgens stuurt gemeente opgave van de toewijzing van de zalen voor de trainingen en de competitie (uitsluitend Sportboulevard de Engh). Controle van deze opgave en verwerken in een Excel sheet ten behoeve van trainingsschema voor TC. • Contacten met gemeente over zaalindeling, sleutelbeheer. • Contacten met KNHB over zaaltoewijzing. Controle van de zaaltoewijzing door gemeente/Optisport met competitie-indeling van de KNHB. • Presentatie voor trainers, coaches en teammanagers over zaalhockey competitie en alles wat er bij komt kijken. Taken en verantwoordelijkheden van begeleiders etc. Informatie komt van de hockeybond Wekelijkse routine tijdens de competitie • Aanwijzen teams (op basis van thuiswedstrijden) die zaalleiding hebben en deze tijdig informeren over taken en verantwoordelijkheden. • Zorgdragen/printen voor consumptiebonnen voor scheidsrechter, wedstrijdoverzicht printen. • Vullen van het zaalhockeykratje met consumptiebonnen/wedstrijdformulieren • Regelen van speciale riempjes voor zaalhockeykeepers via Jack Kraypoel • Controle van de status van DWF’s via LISA. Teams en scheidsrechters najagen om tijdig in of aan te vullen. Na de competitie Evaluatieavond van de hockeybond bijwonen.
Zon/Led-commissie
Pieter Mink Commissielid