DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

Hockey Tenue


KNHB-RICHTLIJNEN

Volgens het Bondsreglement Veldhockey moet worden gespeeld in het officiële tenue van de vereniging waar spelers voor uitkomen. Bij een veel op elkaar lijkende shirtkleur dienen de bezoekende spelers in een duidelijk afwijkende kleur te spelen. Daarnaast zijn scheenbeschermers en gebitsbeschermers/bitjes verplicht zodra spelers op het veld staan. Spelers dienen hier zelf zorg voor te dragen evenals voor hockeyschoenen en een hockeystick.

Het dragen van speciale handschoenen is toegestaan, maar niet verplicht.

BESTELLEN VAN KLEDING

Per seizoen 2016/2017 heeft MHC Soest nieuwe shirt sponsoren en daarmee ook nieuwe clubtenues. Online bestellen kan via webshop.clubcolors.nl.


De kleding kan gepast worden op de club en besteld via de site. 

Ook kan er als team besteld worden bij [email protected].

Tot slot is er tweemaal per jaar een tweede-handskledingbeurs op MHC Soest. In het algemeen is dit aan het begin van het seizoen in september en bij de seizoen hervatting in maart. Handig voor trainingskleding. Let voor wat betreft de officiële thuistenues wel op de regels hieronder!

SPELREGELS - THUIS-TENUES

Het thuistenue (groen rok/broek, groene sokken en wit shirt) is met ingang van seizoen 2017-2018 voor alle leden met uitzondering van de kabouters verplicht en dient te worden aangeschaft.

SPELREGELS - UIT-TENUES 

Álle teams (1e lijnsteams/breedteteams) spelen vanaf seizoen 2017/2018 – bij uitwedstrijden waar de tegenstander in het wit speelt – in het officiële groene UIT shirt. Alle E t/m F teams spelen in het groen (niet persé het officiële shirt).

 


SPONSORING VAN TEAMS:

Wat onze club mooi maakt, is dat er altijd een aantal ouders per team op staan om de meiden en jongens te voorzien van hoodies, trainingspakken etc. Uit onze eigen speeltijd weten we hoe leuk dat is als speler. Als MHC Soest hebben wij besloten om daar wat meer lijn in aan te brengen en om dat te faciliteren, zonder dat we het enthousiasme willen intomen. Er zijn namelijk een aantal regels voor het gebruik van het MHC Soest-logo in combinatie met een sponsor op de kleding.

We vragen aan een ieder die een team wil sponsoren, om de volgende stappen te nemen.

1. Stuur aub een mail aan de kledingcommissie:kleding@mhcsoest

Daarin geeft u aan wat de wensen zijn. Bijvoorbeeld:

 

 1. Sponsoring van het uitshirt of trainingsshirt
 2. Sponsoring van pakken (zie hieronder)
 3. Sponsoring van hoodies en of trainingsbroeken

 

2. De kledingcommissie zorgt voor een (zeer marktconforme) offerte(incl. aanmelding voor de business club) en zorgt na akkoord van de offerte voor de logistiek (incl pasmomenten).

Wellicht ten overvloede herhalen we hier dat de inkomsten weer terugvloeien inde clubkas.

Omdat wij weten dat vele teams al jaren trachten om uniforme kleding voor het team te realiseren, willen wij u hierbij als Soesternaar de mogelijkheid bieden aan het begin van ieder hockey seizoen een team te sponsoren.

WAT BETEKENT DIT VOOR U?

Doel is om de kinderen een speciaal gevoel te geven en u of één van de andere ouders van het team een extra mogelijkheid te bieden uw bedrijf te promoten.

Concreet betekent dit:

 

 1. De teams krijgen een officieel trainingspak, waarin ook Dames 1 en Heren 1 lopen.
 2. De teams zijn daarmee goed herkenbaar, hetgeen de trots alleen maar zal vergroten.
 3. Wij nemen alle zorgen rondom bestellen van de pakken van u over. Het enige wat wij van u vragen is de maten van de teamleden aan te leveren.
 4. Het logo van de sponsor van het team zal voor en na de wedstrijden en tijdens de prominent op de pakken gedragen worden;
 5. Voor de sponsor zal, tijdens alle thuis- en uitwedstrijden, de reclame-uiting goed zichtbaar zijn op de pakken;
 6. U en uw team met bedrijfsnaam wordt vereeuwigd in de vorm van een professionele foto die u digitaal toegestuurd zal worden en zal worden opgehangen in het clubhuis.
 7. U treedt als sponsor toe tot de business club.

 

WELKE MOGELIJKHEDEN BIEDEN WIJ U AAN?

Onderstaand ziet u een overzicht van de verschillende opties binnen de teamsponsoring.Het vermelde sponsorbedrag is een totaalbedrag, bestaande uit trainingspak, drukkosten, toetreding tot de business club en levering.

TeamAantal kinderen Sponsorbedrag voor 1 jaar teamsponsoring

 

 1. Elftal 14 € 1.100,- (extra pak bij 15 of 16 spelers kost € 80 per pak.)
 2. Achttal 10 € 800,-
 3. Drie- en zestal 8 € 600,-

 

Uiteraard is het mogelijk om met een aantal ouders deze actie op te volgen. Bijvoorbeeld met 4 ouders € 275,- inleggen om op deze wijze aan €1.100,- te komen. Zoals gezegd: Wij zullen het leveren en het laten bedrukken van de trainingspakken volledig voor u verzorgen.

In overleg met de sponsorcommissie zal worden bepaald waar op het trainingspak uw reclame-uiting gedrukt zal worden.

U geeft aan welk team u wilt sponsoren.

Wilt u gebruik maken van deze mooie regeling en de pakken alvast bestellen en passen? Dan kunt u hiervoor een afspraak maken door een mailtje te sturen. Wijzorgen dat, in overleg, de pakken beschikbaar worden gesteld.

Dus stuur dan een mail naar[email protected]om uw wensen kenbaar te maken.

Wij zorgen dan voor een vlotte afhandeling.

Met vriendelijke groet,

Robertjan Boterman

Bestuurslid Sponsoring

Inzake kleding MHC Soest

 

 

Hoofdsponsor

Instagram