DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

Welkom


Welkom bij Mixed Hockey Club Soest!

MHC Soest, opgericht op 23 september 1952, is een gezellige en groeiende gezinsvereniging met ca. 1.100 leden waarvan ruim 900 jeugdleden. MHC Soest is daarmee de grootste sportvereniging in Soest.

Onze club is sinds 2001 gevestigd aan de Bosstraat te Soest. De accommodatie bestaat uit een modern clubhuis en een prachtig veldencomplex met één semi-waterveld en één zandkunstgrasveld en een zeer recentelijk toegevoegd waterveld én miniveld.

MHC Soest is een vereniging met voor ieder wat wils. De eerstelijnsteams senioren (Heren/Dames 1) spelen verdienstelijk hockey in de hogere regionen van de landelijke hockeycompetitie, de eerstelijns jeugdteams (en Jongens/Meisjes A1 t/m D1) in de topklasse of net daaronder, maar daarnaast is er ook volop plek in de breedte voor jeugd, senioren en veteranen, op alle niveaus.

Onze ambitie is om hockey voor ieder niveau mogelijk te maken en naast een sportieve ook een gezellige, veilige en schone omgeving te bieden waar al onze leden, van onze allerjongste jeugd tot en met de ouderen, zich welkom voelen.

Iedere vereniging draait op de inzet van haar vrijwilligers. MHC Soest is daarop geen uitzondering. Om alle activiteiten in goede banen te leiden, zijn op dagelijkse basis vele vrijwilligers achter de schermen bezig met organisatie en planning. Niet alleen op, maar ook rond de velden. Zo houden we hockey bij MHC Soest betaalbaar. En daar zijn we trots op.

Met bijgaande informatiegids hopen we je binnen MHC Soest op weg te helpen. Het bevat informatie over hoe we als hockeyclub georganiseerd zijn, over de accommodatie, de teams en trainingen en de activiteiten die door het jaar heen worden georganiseerd. Meer informatie vind je verder op onze website, maar schroom vooral ook niet om bestuurs- of commissieleden aan te spreken wanneer je vragen of suggesties hebt.

Mede namens het bestuur van harte welkom en - in welke hoedanigheid dan ook - veel plezier gewenst bij MHC Soest!


Met sportieve groet,                                                                

Sander Geytenbeek

Voorzitter MHC Soest

 

Hoofdsponsor

Instagram