DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

Hockey_keepers

MHC Soest stelt kosteloos keepersmateriaal ter beschikking. Een keepers uitrusting is erg duur. De kosten komen al gauw in de richting van € 800 en hoger. Ga er dus verantwoord mee om, in het belang van je eigen veiligheid en in het belang van de club. Berg je uitrusting altijd op in je locker.
 

De vaste keeper, of de ouder van de wisselkeeper die de uitrusting in ontvangst neemt, is verantwoordelijk voor verlies, diefstal en schade, anders dan veroorzaakt door normale slijtage. Bij ontvangst moet de inhoud van de tas worden gecontroleerd, eventuele manco’s a.u.b. direct melden aan de Materiaalcommissie. De ontvanger levert de tas aan het eind van het seizoen ook weer in. Op de site worden de inleverdata bekendgemaakt.


Bewaar nooit etenswaren of drank in de tas. Laat vochtige materialen thuis drogen en luchten om ongewenste geur of schimmel te voorkomen. Schoonmaken kan met behulp van een vochtige doek en eventueel een handvaatwasmiddel. Gebruik geen andere reinigingsmiddelen! Scheuren in het foam zijn te lijmen met Bisontix of tape.

  Keepercompetitie

Hoofdsponsor

Instagram