Inschrijfprocedure

Inschrijven gaat snel en makkelijk via internet; je gegevens worden meteen opgenomen in onze database. Dit scheelt jou en onze vereniging een hoop tijd en beperkt de kans op fouten.

Als je inschrijving is verwerkt door de ledenadministratie ontvang je automatisch een bevestiging.

Je aanmelding is geen garantie voor aanname, we hebben een beperkte wachtlijst voor een aantal (meisjes) jeugdcategorie├źn.

Wanneer de geboortedatum van uw kind niet wordt geaccepteerd, dan betekent dit waarschijnlijk dat uw kind nog te jong is om ingeschreven te kunnen worden.

Voor seniorleden: graag aangeven bij de bijzonderheden of het een trimlidmaatschap dan wel een seniorenlidmaatschap betreft.

Voordat je je inschrijft is het wellicht zinvol de informatie m.b.t. de contributie te lezen. Deze informatie staat onder lidmaatschap/contributie.

MHC Soest heeft statuten, een huishoudelijk reglement en een Privacyverklaring. Deze zijn te vinden op de website bij de club / reglementen.

Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan [email protected]

Persoonlijk

(datum: dd-mm-yyyy)