DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

H1 - MHCN
Datum zondag 15-11 Spelen n.n.b.

D1

D1 - MHCN
Datum zondag 15-11 Spelen n.n.b.
Nieuwsafbeelding TC nieuws
22-10

Keeperstraining vrijdag 30 oktober van start!

Poets je klompen! Goed nieuws voor de A, B, C en D Keepers! De keeperstrainingen gaan weer los. De eerste is vrijdag 30 oktober.
Vrijdag 30 oktober (dat is de eerste vrijdag na de herfstvakantie) beginnen we weer met de keeperstrainingen. Die training is bedoeld voor alle 'vaste' keepers van de D, C, B en A-lijn.
De goalies van de D- en C-teams trainen van 19:00 tot 20:00 u...

Nieuwsafbeelding TC nieuws
22-10

31/10 en 7/11 spelen we allemaal een thuiswedstrijd

We blijven natuurlijk wel lekker hockeyen! Op de zaterdagen 31 oktober en 7 november spelen we allemaal een thuiswedstrijd.
Omdat 'echte' tegenstanders voorlopig nog even niet welkom zijn, gaan we onderling de strijd aan. Dat doen we op 31 oktober in de vorm van 3-luikjes. Elk team speelt 2 wedstrijden van 25 minuten. De zaterdag daarop, 7 november, spelen we volledige wedstrijden. Ook ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
15-10

Aangescherpte coronaregels 14 oktober, wat betekent dat voor ons?

De overheid heeft de volgende maatregelen, die direct invloed hebben op de hockeysport (en dus op MHC Soest) vastgesteld:
· Voor iedereen vanaf 18 jaar geldt dat sporten alleen mag op 1,5 meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan 4 personen. Dit heeft het volgende tot gevolg:
1. Wedstrijden in competitieverband zijn de komende vier weken niet t...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
12-10

ALV op WOENSDAG 28 OKTOBER a.s.

Op 28 oktober om 20 uur staat de reguliere ALV op het programma. De agenda is grotendeels zoals gebruikelijk en heeft betrekking op de jaarverslagen.
Ook nemen we afscheid van 2 bestuurders: Barbara van Veen en Renate Hilberink. Zij zijn zich tijdens de Covid-19 periode tot nu toe blijven inspannen voor MHC Soest.
De agenda is als volgt:
1. Opening
2. Ingekomen stukke...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
5-10

MA1 ongeslagen naar subtopklasse

Mooi succes voor Soest MA1

Na een 0-2 winst tegen Doorn MA1 afgelopen zaterdag is MA1 ongeslagen naar de subtopklasse!!

Gefeliciteerd meiden & coach!  ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
1-10

Update (1 okt) nav aanscherping landelijke Coronamaatregelen

Tijdens de persconferentie van 28 september kondigde de minister-president nieuwe landelijke maatregelen aan ter bestrijding van het coronavirus. De maatregelen raken ook de hockeysport en vereniging hard. Gelukkig is het wel mogelijk om te blijven hockeyen en kan de competitie voortgezet worden. Het is belangrijk dat we ons daarbij aan alle geldende maatregelen houden. Samengevat komt het v...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
10-9

Registratieplicht bij toegang terrein MHC SoestNet als bij andere sportclubs en gelegenheden moet je, als je 13 jaar of ouder bent, je aanwezigheid registreren elke keer als je ons complex betreedt. Dit geldt voor bezoekers van uitspelende clubs maar ook voor onze eigen leden! Elke keer als je komt is dit verplicht, dus zowel voor je training als voor je wedstrijd.
NB deze registratie vervangt niet het vinkje in ...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
8-9

Ben jij ons nieuwe bestuurslid Organisatie & evenementen?

We zijn op zoek naar een bestuurslid Organisatie en Evenementen! Hang jij graag de slingers op en wil je jouw organisatietalent voor je club inzetten? We zoeken iemand die eraan wil bijdragen dat iedereen, van jong tot oud, zich thuisvoelt bij MHC Soest. Een sfeerbrenger die wil bijdragen aan de groei van de grootste familieclub van Soest. Vind je het leuk om te zorgen voor nog meer gezellighe...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
16-7

D-Kamp 17-18 oktober - GEANNULEERD ivm coronamaatregelen

Vroeg jij je ook al af wanneer dit jaar het D-kamp zou zijn? Dat te gekke kamp met overnachting op de club is dit jaar niet in augustus maar in de herfstvakantie! Dus zet 17-18 oktober nu alvast in je agenda. Meer informatie volgt na de zomervakantie.
 
Zie je dan!
 
Het jeugdbestuur
...

Nieuwsarchief