DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png

H1

H1 - Oefenwedstrijd
Datum vrijdag 21-8 Spelen 20:30

D1

D1 - Oefenwedstrijd
Datum donderdag 20-8 Spelen 20:30
Nieuwsafbeelding TC nieuws
31-7

Nog even en we mogen weer...

Over 5 weken begint (Covid Volente) de competitie '20/'21. Dat is direct nadat de zomervakantie is afgelopen en de scholen weer beginnen. Kortom: weinig voorbereidingstijd.
Reguliere trainen De reguliere trainingen beginnen in de eerste schoolweek, dus vanaf maandag 31 augustus. Aan het trainingsschema wordt gewerkt. Dat gaat volledig op de schop. We hebben straks tenslotte een veld ex...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
17-7

Ted Leijen ontvangt Tinnen Ponky

Gisteren tijdens het afsluiten van het seizoen met bestuur en commissies is aan Ted Leijen de Tinnen Ponky overhandigd door voorzitter Remco. Ted zet zich al vele jaren in voor de club met veel enthousiasme en met zijn kennis van ict. Hij is 6 jaar actief trimhockeyer geweest, heeft 7 jaar het team van zijn dochter gecoacht en is inmiddels al 10 jaar lid van de communicatiecommissie als webbeheerd...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
16-7

Aftrap van het nieuwe seizoen: samen eten, samen spelen

Door alle corona-eisen hebben we het seizoen als MHC Soest niet met elkaar kunnen afsluiten. Gelukkig mogen we na de zomervakantie weer allemaal de (nieuwe) velden op en daarom willen we graag het nieuwe seizoen starten door samen te eten en te spelen.
Samen pasta eten voor of na je training
In de eerste week van het seizoen van maandag 31 augustus tot en met vrijdag 4 september k...

Nieuwsafbeelding seniorennieuws
14-7

Keeper veteranen 45+ gezocht + geïnteresseerde veteranen veldspelers

Omdat we het aantal veteranenteams uitbreiden, zoeken wij voor komend seizoen een keeper voor de heren Veteranen 45-3. Het is vooral belangrijk dat je op zondag een wedstrijd keept. Trainen door de week kan ook, maar is niet noodzakelijk.
Daarnaast zoeken we ook spelers die bij de veteranen A (35+, eerste klasse) of veteranen 45+ (3 teams) willen komen hockeyen.
Interes...

Nieuwsafbeelding trainersnieuws
10-7

Mag ik u even voorstellen..........

In de rubriek:
Hallo wie is wie en wie doet wat..........

Ik ben Teuntje (de Boer) en ik ben de nieuwe trainer-coach van JA1 en H1. Ik ben 52, woon in Utrecht met 2 dochters en een hond. Na jaren in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, ben ik bij toeval (doordat dochter 1 ging hockeyen) bij Kampong het hockey trainersvak ingerold. Ik ben inmiddels alweer 10+...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
8-6

Heb jij goede ideeën voor de sponsorCie? Kom ons versterken!

Nieuwe velden, nieuwe sponsoren… De sponsorcommissie heeft jou nodig, juist nu! We zijn op zoek zijn naar enthousiastelingen die met leuke ideeën het sponsorbeleid van MHC Soest willen helpen uitvoeren.
Wij zoeken (jonge) mensen die…
- nieuwe acties bedenken om bestaande relaties/sponsoren betrokken te houden bij de club en nieuwe sponsoren aan te trekken.
- hands on aan...

Nieuwsafbeelding jeugdnieuws
16-7

Supercool D-Kamp dit jaar op 17-18 oktober

Vroeg jij je ook al af wanneer dit jaar het D-kamp zou zijn? Dat te gekke kamp met overnachting op de club is dit jaar niet in augustus maar in de herfstvakantie! Dus zet 17-18 oktober nu alvast in je agenda. Meer informatie volgt na de zomervakantie.
 
Zie je dan!
 
Het jeugdbestuur
...

Nieuwsafbeelding algemeen
16-7

Speel safe, bitje in! Hapdag zaterdag 12 september

Ook in het nieuwe seizoen organiseert OrtholunaSports een hapdag voor een goed passend bitje!
 
In verband met de Corona-maatregelen meld je NU aan op: www.ortholunasports.nl
Hier krijg je een eigen tijd toegewezen. Ortholunasports staat op zaterdag 12 september met de hapbus op de hockeyclub.
 
Je kiest uit meer dan 15 kleuren en er is een speciaal 'So...

Nieuwsarchief