DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 2 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 27 oktober 2018
Tijd T/U Team Tegen team
- Thuis J8E3 MHV Maarssen J8E4
- Thuis MF4 Hockeyclub SCHC MF4

H1

H1 - VMHC Spitsbergen
Datum zondag 28-10 Spelen 14:45

D1

D1 - MHC Boxmeer
Datum zondag 28-10 Spelen 12:45
TC nieuws
20-10

Nederlands B oefent op MHC!

Wil je de absolute top van het jeugdhockey in Nederland zien? Kom dan maandag 22 oktober om 16.30 uur kijken naar een wedstrijd van  Nederlands B tegen Laren JA1.
...

Nieuwsafbeelding keepersnieuws
20-10

Keepers are Amazing people!

Keepers are Amazing people .  Maar die hebben ook wat speciale training nodig.  Een keeperstraining is daarom best fijn om te krijgen.  Helaas hadden we dat niet bij aanvang van het nieuwe seizoen, maar met hulp van wat enthousiaste ouders en jeugdtrainers zijn we daar nu mee gestart.  Op vrijdag 5 oktober was de eerste training en de afgelopen drie weken was er...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
20-10

Tussenstand beste lotenverkoper + inleveren opbrengst lotenverkoop

Nog 16 teams moeten het geld van de verkochte Grote Club Actie-loten inleveren, dus er kan nog geen eindwinnaar van beste lotenverkopers bekend gemaakt worden, alleen een tussenstand.
Lever daarom zo snel mogelijk het geld en eventueel onverkochte loten in, in een gesloten envelop met daarop de naam van het team en de coach. Inleveren kan bij Barbara van Veen: Bosstraat 68 ...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
20-10

Knakkertoernooi was weer een feestje!

Mooi weer, een gezellige sfeer, dik 200 kinderen op de velden van MHC Soest, clubtattoos en natuurlijk broodjes knak! Allemaal ingrediënten voor weer een topeditie van het jaarlijkse knakkertoernooi! 
Jongste Jeugd-cie bedankt voor de organisatie, Jumbo bedankt voor de sponsoring, Unox dank voor het stoepkrijt en Jacco de Bruin bedankt voor de haarbandjes/armbandjes!  <...

Nieuwsafbeelding sponsorbericht
19-10

Weten hoe je sponsor kan worden? De nieuwe sponsorbrochure is uit!

Sponsoring is dé mogelijkheid om je bedrijf, dienst of organisatie onder de aandacht te brengen bij een grote doelgroep én iets extra's te doen voor mhc Soest! Bekijk de sponsorbrochure voor de verschillende mogelijkheden. Vragen? Neem dan gerust contact op met [email protected]
De sponsorcommissie: Roy Schippers, Arjen Buijs, Victor Kruger, Marc Huigen en Jeroen ...

Nieuwsafbeelding jongste jeugdnieuws
18-10

pupil van de week bij Dames 1: Fiene

Ik vond het heel leuk omdat je de hele wedstrijd op de bank mag zitten. Het was leuk om dat dat normaal niet mag!!En toen ik mocht scoren bij de tegenstander was dat super gaaf!!  Groetjes Fiene🏑🏑 Ps dankjewel voor de mooie trui!!
Oproep: zit jij in een E-team en wil jij ook een keer pupil van de week zijn en zo'n mooie trui krijgen? Geef je dan op via [email protected]

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
2-10

Hoe gaat het inleveren van het geld van de Grote Clubactie in zijn werk?

 
Deze week is het de laatste week van de lotenverkoop. Het is nog mogelijk om extra loten op te halen om de kans te vergroten op een prijs :) Sommige teams hebben echt heel veel loten verkocht, denk je daar nog overheen te kunnen gaan? Haal dan snel nog extra loten af!
De volgende dagen kunnen het geld (en evt resterende loten) worden ingeleverd in een envelop met daarop naa...

Nieuwsafbeelding bestuursmededeling
28-9

ALV ma. 29 oktober (let op nieuwe datum!)


(WEDEROM AANGEPASTE DATUM!)
Graag nodigen wij alle leden uit voor de komende Ledenvergadering op 
MAANDAG 29 oktober 2018
De vergadering start om 20.00 uur. Hieronder de agenda. Stukken staan achter inlog op de website onder het kopje Club > Documenten.
1. Opening
2. Ingekomen stukken en mededel...

Nieuwsafbeelding Communicatie Commissie
14-9

Nieuwe hockey app

De nieuwe app hoe kom ik er aan?
 
Je hoeft hiervoor praktisch niks te doen; via het updaten van de apps zal je de nieuwe app ervaren als een update op de bestaande.  
Welke grote wijzigingen zijn er voor uw leden?
Een geheel nieuwe app, ook voor de nieuwste telefoons (waaronder iPhone X) Compleet herzien uiterlijk Sn...

Nieuwsafbeelding TC nieuws
11-9

De “2e training” - alles op een rijtje

Hoewel we het er hier ( hier en hier ) ook al over hadden, blijkt er toch nog wat onduidelijkheid te bestaan over de zogenaamde "tweede training”. Daarom hieronder alles nog even op een rijtje.

De club verzorgt voor alle "breedte teams” 1x per week een training. De club regelt de trainer en ziet toe op de kwaliteit van die training.

Vanaf de D-li...

Nieuwsarchief