Nieuws afbeelding jeugdnieuws 14 - 2

JC1 KAMPIOEEEENEN!!!

MHC Soest JC1 is overtuigend zaalkampioen geworden in de 1e klasse A.
Na een wat stroeve start (eerste wedstrijd verlies) hebben jullie de draad opgepakt en geen wedstrijd meer verloren. Tegenstanders waaronder Naarden JC1, Hilversum JC1 en MMHC Voordaan JC1 werden zonder moeite aan de kant gezet.

Door goed te luisteren, praten en kijken naar elkaar hebben jullie het zelf , met maar een uurtje trainen in Orlando, mooi voor elkaar gekregen. GROOT applaus voor jezelf en wij, begeleiding, zijn trots op jullie!!

Nu deze positieve flow doorzetten op het veld, dan vieren jullie aan het einde van het veld seizoen misschien weer een feestje!!

PS: MHC Soest JC1 heeft zijn kampioenschap gevierd met een uurtje "GRATIS” bowlen aangeboden door OVERHEES BOWLING!
Dus ben je kampioen geworden, ga dan eens langs bij BOWLING OVERHEES en ga een uurtje GRATIS bowlen met je team.

Op de foto van links naar rechts.
Boven: Pieter, Ties B, Teun, Tobias, Doeke, Hidde, Jasper, Maurits
Onder: Olivier, Floris, Giso, Ties P, Willem, Matthijs