DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 10 - 2

Gratis workshop: Help je zoon of dochter met huiswerk!

Uit onderzoek blijkt dat in de helft van de gezinnen met schoolgaande kinderen elke week wel een keer strijd over huiswerk geleverd wordt. Je zoon hockeyt liever dan dat hij leert voor zijn proefwerk Frans. En ben jij nou de enige die zich druk maakt om de kelderende cijfers van je dochter? Om nog maar te zwijgen over die telefoon waar ze aan verslaafd is. Herkenbaar? Gelukkig is slim huiswerk maken te leren. En hoe je daar als ouder bij helpt ook. Kom naar de gratis workshop Helpen met huiswerk van Studiekring voor tips en trucs én een persoonlijk plan van aanpak.


Bij MHC Soest organiseren we donderdag 10 maart 2016 de ouderworkshop Helpen met huiswerk. Samen met onderwijsdeskundigen en in gesprek met andere ouders maak je een eigen plan van aanpak. Je leert hoe je helpt met ‘leren leren’, plannen en structuren. Hoe vul je een agenda het beste in? Hoe kun je het beste dat ene vak overhoren? En welke rol spelen digitale middelen bij het maken van huiswerk?


Door jarenlange ervaring in huiswerkbegeleiding weet Studiekring als geen ander wat er in de hoofden van jongeren omgaat. Met eenvoudige tips proberen we ouders handvatten te bieden waarmee ze thuis zelf aan de slag kunnen gaan samen met hun zoon of dochter.


Datum: Donderdag 10 maart 2016
Waar: MHC Soest,
Bosstraat 80, 3766 AJ Soest
Tijd: 19.00 uur – 20.30 uur

 

Opgeven kan via www.studiekring.nl/workshop. Wees snel, vol = vol!


Vragen? Loop vanaf 14.30 uur binnen bij Studiekring Soest: Burgemeester Grothestraat 19C te Soest of mail naar [email protected]

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over Studiekring

Studiekring versterkt de leervaardigheden van leerlingen. Van basisonderwijs tot eindexamen middelbare school. Onze persoonlijke aanpak heeft als doel leerlingen snel zelfstandig en met goede resultaten te laten leren. We zetten daarom de leerling centraal. En onderhouden daarvoor goed contact met ouders en school. Op zo'n 100 locaties, eigen vestigingen en in scholen, verwelkomen we leerlingen voor onder meer bijles, huiswerkbegeleiding en examentraining. De aanpak van Studiekring is gefundeerd op de uitgebreide kennis en ervaring die wij als marktleider hebben opgedaan en die we – samen met scholen en andere kennispartners – continu uitbreiden. Kennis en ervaring die we graag delen.

 

Hoofdsponsor

Instagram