Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 17 - 1

Winter wonderland toernooi zeer geslaagd!

Zaterdag 19 december was het dan zover: het winter wonderland toernooi vond plaats op de club dat geheel in het teken stond van de winter. Het toernooi dat is georganiseerd door het jeugdbestuur was met kinderen en ouders gemixt.

Rond 10 uur druppelden de deelnemers langzamerhand binnen. De een was nog mooier verkleed dan de ander. We hebben zelfs een paar Kerstmannen gezien! Nadat iedereen zich had aangemeld en het welkomstwoord was geweest, gingen we van start met de warming-up. Eerst twee rondjes warmlopen en daarna tikkertje, de kinderen tegen de ouders.

Om half 11 startte de eerste ronde. Vanaf minuut 1 zat de sfeer er goed in. Er werd hartstikke leuk gehockeyd. Iedereen speelde lekker fanatiek en sportief. Tijdens iedere speelronde was er een team dat shoot-outs mocht nemen. Met de shoot-out competitie was er ook een prijs te vergeven voor degene die het vaakst had gescoord.

Om 12 uur was het tijd voor een halfuur lunchpauze. In het clubhuis stond voor iedereen een broodje knakworst klaar en warme chocomel. Geheel verzorgd door de catering. Na de lekkere lunch gingen we weer van start met de wedstrijd. Net zoals voor de lunch werd er lekker gehockeyd. Voor zover wij dat konden zien had iedereen het heel erg naar zijn zin.

Rond kwart voor 2 was de prijsuitreiking. De winnaars werden bekend gemaakt en mochten hun prijs komen ophalen. Zo kwam er een einde aan een geslaagde dag. Wij willen iedereen hartelijk bedanken voor het deelnemen en natuurlijk de catering voor het lekkere eten. Als laatste het jeugdbestuur hartstikke bedankt voor het mogelijk maken van dit toernooi.