DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 7 - 12

Meet & greet met zeiler Gerd-Jan Poortman, deelnemer Volvo Ocean Race

Leden, oud-leden, ouders van leden, zeilliefhebbers en sponsoren, altijd al eens willen horen hoe het is om mee te doen aan de zwaarste zeilrace ter wereld? 

Kom dan donderdagavond 10 december a.s. naar MHC Soest! Gerd-Jan Poortman komt vertellen over de Volvo Ocean Race waaraan hij drie keer heeft deelgenomen. Op deze sponsoravond nodigen wij dan ook iedereen die van zeilen houdt, uit om naar Gerd-Jans inspirerende verhaal te komen luisteren.

De avond start om 20 uur. Na een welkomstwoord van de sponsorcommissie zal Gerd-Jan Poortman vertellen over zijn ervaringen, leiderschap, samenwerking, innovatie en ontwikkeling. Belangrijke zaken, ook voor een hockeyclub als MHC Soest. Het seizoen 2015/2016 belooft voor de hockeyclub namelijk een seizoen te worden waarin veel staat te gebeuren, zoals de aanleg van een nieuw kunstgrasveld en een mini-veld. Wil je dit niet missen. Schrijf je dan direct in via: [email protected].

 

Hoofdsponsor

Instagram