Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 6 - 11

Sinterklaas bij MHC Soest!

Sinterklaas komt dit jaar naar MHC Soest! Mis het niet!

Zondagochtend 29 november a.s. voor L&G, Welpen, F teams en E (zestallen).

De welpen hebben hun reguliere training, die start om 10.30 uur.
Er zullen ook wat pietjes met de kinderen meetrainen.De welpen hoeven zich niet aan te melden voor deze pietentraining.
Na afloop van de training is er voor alle kinderen een bezoekje aan Sinterklaas gepland!

En er staat er lekkers klaar voor ouders & kinderen.

E en F teams

De F teams en de E teams, mogen natuurlijk ook bij Sinterklaas op bezoek komen.Daarvoor wil de jongste jeugdcommissie wel even weten, hoeveel kinderen dit leuk vinden.
Willen de kinderen van de E en F teams zich aanmelden (afmelden hoeft niet) bij hun eigen coach?
De kinderen krijgen ook een leuke pietentraining / wedstrijdje en aansluitend een bezoek aan Sinterklaas!
De E en F kinderen starten om 11.00uur op MHC Soest.Aanmelden bij de coach voor Sinterklaas op MHC graag uiterlijk 16 november a.s.

L&G

De L&G trainingsleden krijgen een reguliere training en daarna een moment met Sint en zijn Pieten

Dit zal gebeuren voor de grote drukte van de welpen en de E en F jeugd.

Kleurwedstrijd

Voor alle kinderen komter ook een kleurwedstrijd. Er zijn leuke prijzen te winnen.

De kleurplaten worden binnenkort bij de reguliere trainingen uitgereikt. Graag inleveren bij de bar van MHC, uiterlijk 28 november.

Groet Sint en zijn Pieten

Deze activiteit wordt mede mogelijk gemaakt door: Deep; Boni; Van Dam; Top's Edelgebak; De Goudreinet; en Nivius Horeca.