Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 11 - 9

1 oktober: info-avond ouders van nieuwe jeugdleden

Beste ouders van onze nieuwe jeugd,

Op 1 oktober a.s. vertellen wij u, als ouders van onze nieuwe jeugdleden, graag over het reilen en zeilen van onze vereniging. We besteden hierbij aandacht aan hoe de vereniging is georganiseerd, hoe u als u dat wilt als vrijwilliger een bijdrage kunt leveren die bij u past, en vanzelfsprekend ook hoe de kennismaking met hockey en de sportieve ontwikkeling vanaf de kabouters in hun werk gaan.

Na afloop van de presentatie bieden we u graag een drankje aan. Vanzelfsprekend is er dan nog gelegenheid tot het stellen van vragen en kennis te maken.

Als bestuur verheugen we ons erop u te ontmoeten en verzoeken u om uw kind met ten minste één ouder te vertegenwoordigen.

Tot volgende week,

namens het bestuur van MHC Soest,