DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding keepersnieuws 2 - 9

Ares Verbunt Keepersclinic

Op zaterdag 24 oktober is het zover: de 15e editie van de Ares Verbunt Hockey Keepersclinic! m.m.v. Haloks keepersschool. De clinic vindt plaats bij HC Ares te Apeldoorn.

Natuurlijk ontvangen wij ook graag de keepers van MHC Soest.

Naast de A-, B-, C-, D-keepers zijn de G/LG-keepers van harte welkom. 


Voor alle enthousiaste keepers uit de A- tot en met D-jeugd en G/LG-keepers worden op de velden van HC Ares in Apeldoorn weer een heleboel leuke en uitdagende oefeningen uitgezet. Onder begeleiding van de Haloks Keepersschool en KNHB-gecertificeerde keeperstrainers kun je je technisch, tactisch, fysiek en mentaal verder ontwikkelen. Zowel beginnende als ervaren keepers kunnen ieder op hun eigen niveau aan de oefeningen deelnemen.


Dit jaar komen Martijn Drijver en twee topkeepers naar onze clinic en zij zullen natuurlijk een geweldige demonstratie geven! Martijn is oprichter van de Drijver Goalie Academy en al 25 jaar keepertrainer, van jeugdkeepers tot de nationale keepers op Olympische Spelen, EK’s en WK’s. Speciaal voor de G/LG komt Astrid Kemeling, oud hoofdklasse-keepster van Laren en ervaren trainster van de G/LG.


Verbunt Hockey, onze sponsor, is bij de clinic aanwezig om gratis kleine reparaties te verrichten. Daarnaast kun je tijdens de clinic nieuw materiaal bestellen tegen gereduceerde tarieven. 


De C-/D-keepers zijn ’s ochtends aan de beurt, de A-/B-keepers ’s middags en midden op de dag de G/LG-keepers*. Deelname kost € 29,50 en dit bedrag dient vooraf overgemaakt te worden. Je kunt je aanmelden op www.areskeepersclinic.nl en dan ontvang je via de mail verdere informatie.


Schrijf je snel in, want we kunnen maar een beperkt aantal deelnemers plaatsen.


Op onze facebookpagina ARESkeepersclinic kun je even terugkijken en het laatste nieuws volgen.

 

Verbunt Hockey, onze sponsor, is bij de clinic aanwezig om gratis kleine reparaties te verrichten. Daarnaast kan tijdens de clinic nieuw materiaal worden besteld tegen gereduceerde tarieven,


Als u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

 


 

Hoofdsponsor

Instagram