DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3600.JPG Header01.jpg NIX18-banner.png Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding L&G Hockey 31 - 8

L&G hockeyers van start met geslaagd toernooi

De kop is eraf. Vrijwel de hele L&G ploeg deed zondagmorgen mee aan het befaamde taartentoernooi op Schaerweijde. Samen met de Amersfoortse G-hockeyers hadden we 2 teams en werd er in 6-tallen gestreden om de punten. Na een ontvangst met limonade en (zelfgebakken) taarten begonnen de wedstrijden. En dat was wel weer heel leuk na zo’n lange vakantie. Amersfoort en Soest konden het goed vinden in de gemengde teams en werd goed overgespeeld en ook heel hard gerend. En natuurlijk gescoord. Tot enthousiasme van de vele ouders en andere supporters. Voor de tegenpartij was dat wat moeilijker, want wij hadden hele goede keepers. 

Na afloop van de ochtend was de prijsuitreiking en werd iedereen geëerd met een set mooie hockeyhandschoenen. Handig voor de volgende wedstrijden, want het wedstrijden spelen beviel zo goed, dat we dit zeker willen herhalen.

Sophi-An, Merel, Marijn, Martine en Frederick, jullie hebben echt super gespeeld. Het was een superdag!


De L&G groep traint elke zondagmorgen van 10-11 uur op veld 3. De trainingen zijn bedoeld voor jeugd leden die vanwege een lichamelijke en/of geestelijke beperking niet aan het reguliere hockey kunnen deelnemen. Er is een vaste groep trainers, maar we kunnen nog wel wat hulp gebruiken. 


Vind je het leuk om dit team op de zondagochtend te begeleiden met de training, of weet je iemand die eens als speler mee wil doen, meld je dan via [email protected] Coördinatoren zijn Marion van Hoven en Louis Penning.


Hoofdsponsor

Instagram