DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding keepersnieuws 28 - 8

Keeperstraining vanaf 31 aug + oproep voor keeperstrainers

Beste keepers en coaches/ ouders,

Ondanks eerdere berichten over de keeperstraining, kunnen wij jullie gelukkig laten weten dat de keeperstraining voorlopig doorgang vindt!

Vanaf maandagavond 31 augustus wordt er net als voorgaande jaren keeperstraining gegeven aan de "vaste of regelmatige" keepers.

De trainingen worden gegeven op veld 1.

De D en C jeugd traint vanaf 19 uur en de A en B jeugd (en ouder) vanaf 20 uur.

De trainingen duren 1 uur en we verwachten iedereen ten minste een kwartier van te voren in tenue op het veld om te strekken, warm te lopen etc.

Eventuele materiaalaanpassingen svp buiten de trainingen regelen en bespreken.


Speciale oproep:

In verband met drukke werkzaamheden en andere activiteiten zijn Sven Spiekerman en Jack Kraypoel (de hoofdkeepertrainers) op zoek naar enthousiaste opvolgers.Als je hockey en met name keepers een warm hart toedraagt verzoeken wij je om contact op te nemen met hen of het bestuur ([email protected]).

Spelers uit de oudere jeugd die het leuk vinden om hun ‘skills' om te scoren, te trainen, zijn ook welkom op de keeperstraining. Daar word je als speler beter van, maar ook onze keepers worden goed getraind! Ook in dat geval, meld je aan!


Gedurende de voorcompetitie zullen Sven en Jack de trainingen blijven verzorgen, voor de periode daarna hopen wij dat anderen het stokje kunnen en zullen overnemen.


Sportieve groet, namens de TC,

 

Marlies Vrijmoet


Hoofdsponsor

Instagram