DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding keepersnieuws 12 - 8

15 augustus: keepersspullen afhalen!!

Voor alle keepers, coaches/managers/begeleiders,

Bij afwezigheid van de (keepers)materialencommissaris Jack K. te S, neem ik de honneurs waar en heb jullie hulp nodig!

Net als de keepers zijn ook de keepersets zijn weer toe aan speelminuten...
Voor de vaste keepers liggen de klaargemaakte sets in de respectievelijke kluizen (met name senioren-sets en op een enkele sets na alle A t/m D jeugd sets)
Voor dit seizoen voorzien van een rood label met team en retouradres.
Juniorteams (A t/m D) met een kluis maar geen vaste keeper, kunnen een kluissleutel ophalen aan begin van het seizoen, als Jack weer terug is (1/9) Tot dan graag de tas thuis bewaren!

Alle teams zonder kluis of vaste keeper (mn E-jeugd) kunnen hun spullen halen op zaterdag 15 augustus van 9-10 u, in de kleedkamer op de club!

MASKERS:

Over het algemeen zijn er transparante senior maskers vanaf de B/A jeugd omdat ze anders vaak te los zitten. Voor onder de B zijn er gekleurde maskers

NB hiervoor moet getekend worden bij ontvangst, ivm te betalen vergoeding aan het eind van het seizoen indien er maskers ontbreken!

Voor de teams met keeperskluizen hou ik 4 maskers aan per team. Indien dit NIET klopt, graag aangeven, anders krijg je aan het eind van het seizoen een rekening!


SHIRTS:

Zijn alle gewassen en liggen per doos grotendeels op maat in de kleedkamer
Advies: houd een maatje kleiner aan want ze vallen groot.


Ik reken op jullie hulp en afhalen op 15/8 va 09.00u!

Sportieve groet,

Robert

Hoofdsponsor

Instagram