DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding wedstrijdverslag 19 - 4

Verslag Soest ME7- Vianen ME1

Vandaag, zaterdag 18 april 2015 speelden de meiden van Soest ME7 tegen Vianen ME1. Vianen ME1 is met stip koploper in de poule. ME7 had de eerste wedstrijd na de winterstop ook al tegen dit team gespeeld. Helaas konden de meiden het ritme van voor de winterstop niet direct terugvinden en werd er dik verloren. Eigenlijk kon het vandaag alleen maar beter gaan en dat gebeurde ook…

De eerste helft

Vanaf de eerste seconde van de wedstrijd waren de meiden van ME7 alert.  In de verdediging vormden Emma en Sophie een onbreekbaar blok, waardoor ze bijna niet te passeren waren. Wanneer dit toch gebeurde wist keepster Kathelijne op memorabele wijze de bal uit het doel te houden. Op het middenveld verdeelden Emily en Noortje goed het spel, zodat er niet of nauwelijks balverlies werd geleden en verloren ballen snel weer werden afgepakt.  In de spits speelden Krisje en Dora mooi langs de lijn en zette Maud af en toe de turbo erop om snelheid in het spel te brengen. Ballen werden  via een mooie voorzet  bij Fleur bezorgd  die op wonderbaarlijke wijze steeds op de juiste plek wist vrij te staan. Het ene na het andere mooie doelpunt werd gemaakt. Vianen ME1 leek niet goed in het spel te zitten maar kon vlak voor rust toch nog scoren. Hierdoor stond  ME7 bij rust met 5-1 voor.

De tweede helft

Vianen ME1 leek wakker geworden en ging sneller spelen. Nu werd duidelijk waarom zij eerste in de poule zijn. Binnen no-time stond het 5-4. Soest herstelde zich goed. De dames vochten als leeuwinnen om hun voorsprong niet uit handen te geven. Fleur had als keepster schitterende reddingen. Sophie en Dora verdedigden alsof hun leven er vanaf hing. Emily en Kathelijne waren aanwezig op het middenveld.  Maud en Krisje bleven op hun positie in de spits. En Emma en Noortje speelden op verschillende posities goed hun spel. Hoewel Emma "het blokken van de tegenstander” wel erg letterlijk nam en Fleur via een snoekduik met haar hele lichaam het doel probeerde te verdedigen, kon niet worden voorkomen dat het toch 5-5 en zelfs 5-6 werd.

In de laatste spannende minuten van de wedstrijd herpakte Soest zich nog een laatste keer. Een schitterende aanval  over links zorgde ervoor dat de keeper van Vianen nog een keer werd gepasseerd. 

Eindstand 6-6. Of was het nou toch 6-5? In ieder een prachtige wedstrijd waar de meiden en coach trots op mogen zijn!


Hoofdsponsor

Instagram