Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 8 - 4

Meisjes 8E2 wint beker Reigertjestoernooi!

Voor veel meisjes was het Reigertjestoernooi, al weer voor de 26e keer georganiseerd, de eerste keer dat ze een toernooi buiten Soest speelden. En dan meteen winnen. Wow!

Het toernooi begon met een gezamenlijke warming-up met 220 kinderen en ouders. Veel lol en plezier. Onze meiden konden niet wachten om te beginnen.

Toen dan ook de wedstrijden begonnen, waren ze niet tegen te houden. Mooie combinaties werden afgewisseld met sterk verdedigend spel en de 3 poulewedstrijden werden vrij gemakkelijk gewonnen. Een lekkere lunch en bijzondere spelletjes waaronder een speurtocht volgden. Gelukkig intussen ook genietend van zonnig weer en noodzakelijke zonnebrillen. Maar de finale wachtte en dat zorgde toch voor mooie spanning. Winnen we dan een beker?

En toen begon de finale. Invalster keeper Noor stond haar ‘mannetje’ en was niet te passeren. Evie, Julie, Sophie en Merle gaven hun tegenstanders geen centimeter ruimte. Feline en Sofia verdeelden het spel op het middenveld alsof ze dat al jaren deden en Anne, Charlotte, Jade en Mirte benutten elke kans die ze kregen. Einduitslag 5-0 en het feest kon beginnen met een beker als mooie beloning.

Meiden gefeliciteerd! Erg leuk om te zien hoe jullie je ontwikkelen, plezier in hockey en met elkaar hebben.

Ivanka, Markus en Matthijs