Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 30 - 3

Mini van de week bij Heren 1

Ik ben Steyn Onderdelinden, ik ben 8 jaar en ik speel in de JE2.

Gisteren mocht ik mini van de week zijn. Het was super leuk, alleen kledder en kledder nat! Eerst mocht ik bij de bespreking zijn. Hier mocht ik boven op de tafel een raadsel vertellen en niemand wist het antwoord. Daarna gingen we naar het veld voor inlopen en inslaan. Toen hun een klein partijtje gingen doen, mocht ik de keeper inslaan. Echt gaaf. Bij het begin van de wedstrijd mocht ik de bal uitnemen. Na 10 minuten moesten we van veld 1 naar veld 2, omdat veld 1 wel een zwembad leek.

Ik mocht tussen de wissels zitten en gelukkig hadden ze een kleedje voor over onze benen, want het was ijskoud. Gelukkig hadden we wel met 7-1 gewonnen!!

Na de wedstrijd mocht ik nog even mee spagetti eten en heeft iedereen zijn naam op de trui gezet die ik heb gekregen.

Het was een super leuke dag en als het mooi weer is ga ik zeker nog een keer met papa kijken bij de Heren 1.

Bedankt en groetjes van Steyn.