DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 28 - 1

Nieuwe Lisa App

Vanaf heden is de nieuwe LISA App beschikbaar. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android.

In deze update zijn onder andere de volgende wijzingen doorgevoerd:

Vormgeving:
We hebben de app voorzien van nieuwe iconen en startschermen, ook is de vormgeving van de app volledig vernieuwd.

Teamnieuws
De teamondersteuning kan nu zelf nieuwsberichten aanmaken en deze verspreiden onder de leden van het team. Hierbij kan worden aangegeven of er door de teamleden en -ondersteuners op het bericht mag worden gereageerd.

Favoriete teams
Naast de teams van onze eigen club kun je nu ook teams van andere clubs toevoegen. Zo kun je op de hoogte blijven van de wedstrijden en uitslagen van teams uit de Hoofdklasse of van het team van je familie aan de andere kant van het land.

Presentie
Naast de presentie bij wedstrijden kun je nu ook voor trainingen aangeven of je aanwezig bent. De trainers kunnen zo de presentie bijhouden.
Ook is het nu mogelijk voor de coaches om (via de LISA Team module) zelf een team-event aan te maken, denk hierbij aan een teamuitje of een oefenwedstrijd. De leden van het team kunnen vervolgens eenvoudig laten weten of ze wel of niet kunnen.

Agenda-export
De agenda export is geheel vernieuwd, je kunt nu de export uitvoeren en zo nodig herhalen zonder dat items dubbel worden toegevoegd.

Pushinstellingen
De push instellingen zijn aangepast. Bij het installeren van de app kan worden aangegeven of berichten wel of niet moeten worden ontvangen. Hierna kan via de instellingen op de telefoon (berichtencentrum / instelling) zelf aangeven worden of je wel of geen push berichten wilt ontvangen van de app.

Tablets
De app is ook geschikt voor iPads en Android tablets.

Een handleiding en meer informatie over de app is beschikbaar op www.lisa-is.nl/app

De nieuwe app is als update verkrijgbaar in de appstores of als download via een van onderstaande links:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.lisa_is.general
iOS: https://itunes.apple.com/nl/app/lisa-hockey/id560497537?mt=8&uo=4

Veel succes!

Bert & Ted

Hoofdsponsor

Instagram