DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 28 - 1

Sportkamp in voorjaarsvakantie

Binnenkort is het alweer voorjaarsvakantie, wat ga jij dan doen? Lekker samen met je vriendjes naar het multi-sport dagkamp van Sportivun in Soest in de voorjaarsvakantie!
 
In de voorjaarsvakantie organiseert Sportivun van 23 tot en met 25 februari een dagkamp in Soest, voor kinderen van 4 t/m 6 en 7 t/m 10 jaar. Het dagkamp duurt de hele dag van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ’s avonds. Na een dag sporten slaap je dus weer lekker thuis!
 
Tijdens het dagkamp van Sportivun gaan we allerlei verschillende sporten en spelletjes doen. Dit doen we onder leiding van professionele trainers en gymdocenten! Naast het sporten tijdens de sportkampen wordt er veel lol en een hoop nieuwe vriendjes gemaakt. En wat denk je van een middagje lekker zwemmen?
 
Lijkt het je leuk om in de voorjaarsvakantie lekker sporten, veel lol te maken en een geweldige, sportieve week te beleven? Meld je dan aan voor het dagkamp van Sportivun in Soest viawww.sportkampenvansportivun.nl/soest/

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram