DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding positief coachen 11 - 1

9 februari: intervisie-avond positief coachen

Beste (beginnende of aankomende) coach,

Wat zeg je tegen jouw spelers vlak voor een spannende wedstrijd? En wat doe je als de training niet loopt? Hoe ga je om met lastige ouders? 

Over dit soort vragen gaat de eerste intervisie-avond op maandag 9 februari a.s. met als thema Positief Coachen, waarvoor wij u van harte willen uitnodigen. Wat zijn de plannen en hoe is dit ontstaan?

Vanuit Stichting SRO en de gemeente Soest is er vorig jaar met de sportverenigingen uit Soest een start gemaakt om Positief Coachen cultuurgoed binnen de eigen sportvereniging te maken. Na een voorselectie werd o.a. MHC Soest uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Een groep van acht trainers/coaches van MHC Soest is met het Positief Coachen traject aan de gang gegaan. Zij zijn professioneel begeleid met als doel deze visie binnen de club te gaan uitdragen. Een andere benadering van het individu, het team en de direct betrokkenen tijdens de trainingen en de wedstrijden, alsmede een andere manier van coachen zijn tijdens de scholing aan bod gekomen. Deze groep is hiermee aan de gang gegaan met verrassende resultaten als uitkomst. 

Op deze intervisie avond willen wij u bekend maken met het Positief Coachen. Het is anders, het is uitdagend! Het is vooral enorm interessant. Er is zoveel winst te behalen, dat zelfs bij verlies van een wedstrijd nog winst geboekt kan worden. Een avond om eens van gedachten te kunnen wisselen met collega coaches binnen de club. 

Bij deze nodigen wij u uit om op maandag 9 februari om 20 uur aanwezig te zijn in het clubhuis. Onder het genot van een kop koffie/thee nemen wij u mee in de wereld van het Positief Coachen en willen wij samen met u de vervolgstappen gaan zetten naar een cultuuromslag binnen onze vereniging. 

Tot 9 februari!

Groet,

Markus Hartman, Pieter Dekker, Robert Jharreeah en Ivanka Vos


===========================

Hoofdsponsor

Instagram