DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding L&G Hockey 21 - 11

Trainers L&G gezocht! Nieuwe spelers zijn ook welkom!

De L&G ploeg van MHC Soest is dringend op zoek naar nieuwe trainers die  in het voorjaar op zondagochtend tussen 10.00 en 11.00 uur  willen helpen bij de training van onze L&G spelersgroep. Mogelijk al eerder als we in januari drie keer in de zaal gaan trainen. Er zijn helaas een paar vaste trainers afgevallen. Voor onze spelers is het van groot belang als er voldoende begeleiding aanwezig is op het veld. Het komt voor dat het prettig is een trainer op een speler te zetten. Het is niet de bedoeling dat je elke zondag aanwezig hoeft te zijn. We maken een rooster waarbij iedereen regelmatig wordt ingedeeld. Afhankelijk van het aantal waar we over kunnen beschikken. Wat we vragen is enthousiasme, enige ervaring met begeleiden/trainen en een beetje geduld. De trainingen worden geleid door 4 ervaren senioren.
 
Ook  zouden we graag ook nog  nieuwe spelers en speelsters willen  verwelkomen want het huidige aantal is wel erg klein.  Deze bestaat voor een groot deel uit jongens en meisjes tussen 8 en 13 jaar die vanwege hun beperking niet in een regulier team kunnen meedoen. Ook een paar oudere meisjes die door de week overdag  actief zijn bij  de Lindenhof zijn enthousiaste leden van onze spelersgroep. 
 
Aanmelding en informatie bij José Hoekstra of Reina Bavinck ([email protected])
 

Hoofdsponsor

Instagram