DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 17 - 11

zaterdag 29 november / let op overlast !

Aan de sportverenigingen /omwonenden van de den Blieklaan, Dolderseweg en Bosstraat.

Zaterdag 29 november organiseert AV Pijnenburg een crosscompetitie-wedstrijd voor junioren en pupillen. Deze wedstrijd vindt plaats in de duinen (vanaf de atletiekbaan het spoor over, op de plek waar ook de Sylvestercross wordt gehouden).

De wedstrijd begint om 12 uur. We verwachten die dag ruim 700 deelnemers en derhalve een flink aantal auto’s, tussen 11 en 4 uur.

In overleg met de wijkagent worden er op die dag verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden en het parkeren bij de diverse sportverenigingen en voor de omwonenden zo min mogelijk te hinderen.

Het verkeer (dat voor de cross komt) wordt vanaf de Bosstraat linksaf de Den Blieklaan ingestuurd. De Dolderseweg en de Wieksloterweg zijn gedeeltelijk

1-richting verkeer. De auto’s worden op de parkeerplaatsen van Pijnenburg en bij de kiosk bij de Foekenlaan geparkeerd. Verder mogen ze parkeren langs de spoorzijde van de Dolderseweg. Uiteraard kunt u uw eigen accomodatie gewoon bereiken.

Deze verkeersmaatregelen gelden tot 4 uur ’s middags.

Verder is het voor ruiters niet mogelijk in dit gedeelte van de duinen en het bos paard te rijden.

We hopen dat we u hiermee voldoende hebben geïnformeerd en dat u op die dag zo min mogelijk overlast zult ondervinden.

Met vriendelijke groet,

Alice van de Beek

Organisatie Cross AV Pijnenburg


Hoofdsponsor

Instagram