Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 13 - 10

mini van de week HEREN 1

Afgelopen zondagmiddag was ik (Valentijn Jansen) mini van de week bij Heren 1. Ik ben 8 jaar en ik zit in E3.
Om 13:15 uur gingen we verzamelen bij het clubhuis. Eerst hebben we Dames 1 aangemoedigd. Daarna zijn we naar de bestuurskamer gegaan in verband met de voorbespreking. Ik mocht daar een mop vertellen. Gelukkig konden ze lachen om mijn raadsel! Nadat ze de tactiek en posities hadden besproken, mocht ik meedoen met de warming up en daarna inslaan met Maarten.

Om 14:45 uur begon de wedstrijd. De tegenstander was Gouda Heren 1. Ik mocht, als hoogtepunt, de bal uitnemen. Dat was echt cool! Vervolgens heb ik vanuit de dug out de wedstrijd bekeken. Wat was het spannend! In de tweede helft stonden we met 2-1 voor, maar uiteindeljk werd het nog 2-2! Dit is tocheen mooie eindstand, want Gouda is een sterke tegenstander. Soest heeft goed gespeeld en keeper Bas heeft veel ballen tegengehouden! Het was een mooie wedstrijd!

Tenslotte mocht ik ook nog meelopen met de ereronde!
En als klap op de vuurpijl kreeg ik een capuchontrui met de tekst " Vriend van Heren 1" waarop de spelers hun naam hebben gezet!!
Na de wedstrijd hebben we wat met elkaar gedronken en ben ik rondgegaan met bitterballen..

Heren 1, super veel dank dat ik dit met jullie mee mocht maken. Bedankt voor jullie sportiviteit, vriendelijkheid en enthousiasme wat voor mij tot een onvergetelijke middag heeft geleid. Ik heb er veel van geleerd en ik hoop over een aantal jaren net zo goed te worden als jullie nu zijn! Mijn trui is een mooie herinnering aan deze dag!

Heren 1 is cool!!

Groetjes Valentijn