DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 5 - 10

mini van de week HEREN 1

Hallo allemaal,

Ik ben Loran Hartman. Ik ben acht jaar en zit in je2. Ik was heel blij toen ik hoorde dat ik mini van de week mocht zijn. 

Het begon toen ik mij ging voorstellen aan het team in de besprekingskamer. Daar mocht ik twee moppen vertellen. Die vonden ze heel erg leuk. 

Toen gingen we naar het veld voor de warming up. Tijdens het inlopen gingen de sproeiers aan en werd ik kleddernat. Ik heb de bal met een harde flats naar links gespeeld en ik rende naar de dugout. Daar heb ik de hele wedstrijd gekeken en gepraat met de jongens van het team. Uiteindelijk wonnen we met 2-1. 

Daarna mochten we een ererondje rennen dat vond ik erg leuk. Wij klapten en het publiek klapte ook. Toen gingen ze douchen, ik stond klaar met een stift voor de handtekeningen op mijn vriend van heren 1 trui. Ik deed hem gelijk aan. Ook liet ik hem zien op school. EINDE!

PS.
Bedankt heren 1, ik kom nog een keer kijken met mijn trui aan.
Groetjes Loran.

Hoofdsponsor

Instagram