Nieuws afbeelding jongste jeugdnieuws 30 - 9

Mini van de week bij Dames 1

Afgelopen zondag was ik de "mini van de week” bij Dames 1. Ze moesten spelen tegen "de Mezen” uit Harderwijk.

Ik vond het heel leuk om bij de voorbespreking van de wedstrijd in de bestuurskamer te zijn en als verrassing kreeg ik toen een hele mooie trui.

Na de voorbespreking gingen we aan de warming up beginnen en daarna mocht ik ook nog inspelen met de dames.

Toen kwamen de tegenstanders en zij zagen er heel goed en fanatiek uit. Om kwart voor 1 begon de wedstrijd en nadat we alle tegenstanders een handje hadden gegeven mocht ik de eerste bal uitnemen en heb ik een doelpunt gescoord!

De wedstrijd begon heel goed voor Soest. Tijdens de rust stonden we al 2-1 voor, maar de tegenstanders werden steeds fanatieker. Yvette gaf tijdens de rust nog wat tips waarmee we in 5 minuten nog 4 doelpunten zouden kunnen maken. En uiteindelijk gebeurde dat nog bijna, want de eindstand was 5-1 voor Soest. Iedereen was heel blij en ik natuurlijk ook. Na de wedstrijd hebben alle dames hun naam nog op mijn trui gezet, heel erg leuk. Ik heb de trui op maandag direct mee naar school genomen om te laten zien en ik denk dat ik nog een spreekbeurt over hockey ga houden. Hierbij wil ik de dames van Dames 1 nog heel erg bedanken voor de leerzame en gezellige middag! Ik ga nu nog harder trainen om net zo goed te worden.

Groetjes,

Merel van der Vijver