DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding arbitragenieuws 1 - 9

Scheidsrechters in 't zonnetje!

De KNHB start het seizoen met de Week van de Scheidsrechter, een jaarlijkse waarderingscampagne vanuit het project "Naar een veilig sportklimaat” van NOC*NSF. Vanaf september worden door het hele land op maar liefst 32 verenigingen scheidsrechterscafés georganiseerd om de (club)scheidsrechters in het zonnetje te zetten.

De scheidsrechterscafés zijn in principe voor iedereen bedoeld. Natuurlijk gaat er speciale aandacht uit naar de aanwezige clubscheidsrechters (plus), maar iedereen die alles wil weten over de spelregels is van harte welkom. Dit is het onderwerp tijdens het café waarbij men op een inspirerende, leerzame en ludieke manier van een jonge, enthousiaste bondsscheidsrechter uit de hoofdklasse een spelregelbriefing krijgt en vragen kan stellen over zijn/haar fluitervaringen. Als blijk van waardering ontvangen alle aanwezige scheidsrechters een nuttige tool, namelijk een speciale KNHB toss munt. Dit alles geeft ze hopelijk energie om er weer een mooi seizoen van te maken!

 

Aanmelden

Wilt u ook graag aanwezig zijn bij één van de scheidsrechterscafés, dan bent u van harte welkom.

Klik hier voor de data en locaties van de 32 arbitragecafés en de link om u hiervoor aan te melden.

Er zijn geen kosten verbonden aan de cafés.

 

De briefings in de cafés vinden plaats van 20.00-21.30 uur (m.u.v. Gooische: 16.00-17.30 uur)


Hoofdsponsor

Instagram