DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 7 - 3

WK-promotour zaterdag 15 maart op MHC Soest

"Stap in de Volvo, beantwoord de vragen van Naomi van As en Billy Bakker en maak kans op vier WK-kaarten!” Zaterdag 15 maart van 13:30 - 15:30 uur op MHC Soest.


WK-promotour langs de Volvo clubs in Nederland!


Het aftellen is begonnen: nog maar 100 dagen te gaan voordat de Rabo Hockey World Cup begint! 


Een speciaal Volvo WK-promotieteam reist een aantal zaterdagen door Nederland om diverse Volvo hockeyclubs te bezoeken met de WK-actie. Zij zijn zaterdag 15 maart bij MHC Soest.


Serva zorgt voor vier WK-kaarten per Hockeyclub die Serva aan het eind van de WK-actie als hoofdprijs in de showroom uitreikt.


Wat houdt de WK actie in?


"Stap in de Volvo, beantwoord de vragen van Naomi van As en Billy Bakker en maak kans op vier WK-kaarten!”

Op uw hockeyclub zet Serva twee Volvo’s met ingebouwde videoschermen neer op een prominente plek.

Bezoekers op de club worden door het Volvo-promotieteam uitgenodigd om met familie in de Volvo's plaats te nemen, compleet met een quizkaart en pen voor de antwoorden.

Het promotieteam start een DVD: op het videoscherm in de Volvo verschijnen ‘onze’ internationals Billy Bakker en Naomi van As. Zij verwelkomen de mensen en stellen zes vragen over het WK. De antwoorden en de NAW-gegevens worden ingevuld op de quizkaart.

Serva controleert de antwoorden en bepaalt aan het einde van het dagdeel wie de winnaars zijn aan de hand van de juist ingevulde vragen.

De winnaars worden door Serva benaderd. Zij kunnen de hoofdprijs bij Serva in de showroom ophalen.

Het betreft vier kaarten voor een WK-poulewedstrijd op donderdag 5 juni of dinsdag 10 juni. Zowel de Oranje heren als de dames spelen dan tegen Nieuw Zeeland.  


Hoofdsponsor

Instagram