DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding Communicatie Commissie 15 - 9

MHC Soest heeft een eigen App !

MHC SOEST HEEFT EEN EIGEN APP

 

In de iTunes en Android store kun je de app vinden. Zoek op ‘Lisa Hockey’

Als je hem hebt gedownload scroll je naar de club (Soest). Dan wordt er gevraagd om je lidnummer en wachtwoord. Deze zijn hetzelfde als voor de website. Nu ben je ingelogd en kun je je favoriete teams invullen. Hierdoor zie je in 1 oogopslag wanneer jij en/of andere leden van je gezin moeten trainen en spelen. Verder alle info van de teams, route's naar andere clubs, sponsorinfo, standen en het belangrijkste clubnieuws inclusief de clubagenda.

Snelste uitslagen

Het leukst van de app zijn misschien wel de uitslagen die direct via het DWF binnenkomen: zodra een scheidsrechter een uitslag heeft ingevoerd, wordt deze direct gepubliceerd in de app. En die van de andere wedstrijden in de poule. De uitslagen die nog niet 100% zeker zijn, staan als vanouds weer tussen haakjes. Dus niet meer tot 's avonds laat of maandag wachten hoe de andere teams het hebben gedaan.

Koppeling DWF/teammanager

Daarnaast is de toegang tot het DWF een sterk punt van de app: maar 1x inloggen en vervolgens koppelt hij de app aan de coach of aanvoerder. Scheelt steeds inloggen en op zoek naar de juiste link. En de coach, begeleider of aanvoerder heeft meteen een teammanager; met een bierpot, taken, presentie, spelerslijst en contactgegevens.

Gezinsagenda

En tenslotte, vanuit eigen ervaring met vier hockeyende kinderen: de gezinsagenda. In 1 overzicht alle hockey-activiteiten van het gezin voor de komende weken. Met trainingen, wedstrijden (met verzameltijden, standen, uitslagen, programma), bardiensten, fluitbeurten en team/club-activiteiten.

Nb1. Voor LISA gebruikers zit er in de app een zoekfuncties. Handig zoeken door de ledenlijst van onze hockeyclub.
Nb2. Push-messaging is beschikbaar voor nieuws, uitslagen en afgelastingen.

Nb3. Separaat sturen we je lidnummer en wachtwoord.

Voor een korte handleiding kun je op de onderstaande link klikken.

http://www.lisa-is.nl/uitnodiging/Korte_functionele_beschrijving_app.pd

Bijlage

Hoofdsponsor

Instagram