DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding seniorennieuws 21 - 2

Fit blijven gedurende het hele jaar

Om fit te blijven deze winterstop hebben heren 1 en dames 1 wekelijks getraind bij SportCity op het Weteringpad 120. Beenspieren, buikspieren, bilspieren, rugspieren, armspieren en borstspieren daadwerkelijk alles stond op het programma om aangepakt te worden. Met onze personal trainer Marloes werden we flink aangepakt. Was het de ene week spinnen in combinatie met circuittraining de week er op deden we een les bodypump (de meesten van heren 1 hadden dit nog nooit gedaan). Met ons persoonlijk (eigenlijk groep) begeleidingsplan motiveerde Marloes ons om elke keer een stapje verder te gaan.

- Seger Geerars: ‘Fietsen zonder bestemming leek me erg saai. Nu weet ik dat je ook zonder bestemming iets kan bereiken door op een motiverende manier je lichaam aan het werk te zetten'.
- Carlijn van Empel: ‘Door Marloes werd ik gemotiveerd om mijn grenzen op te zoeken en hard te trainen waardoor ik nu fit aan de tweede helft van het seizoen kan beginnen'.

Sportcity en met name Marloes; nogmaals dank namens heren en dames 1 van MHC Soest. We komen zeker nog een keer terug!

Hoofdsponsor

Instagram