DSC_2315.JPG DSC_2353.JPG DSC_2403.JPG DSC_2568.JPG DSC_2577.JPG DSC_2686.JPG DSC_3553.JPG DSC_3588.JPG DSC_3600.JPG Soest  Jeugd.png Soest huldiging.png Soest Jeugd meisje.png Soest Jeugd nieuwe veld.png
Nieuws afbeelding sponsorbericht 9 - 11

Ouderworkshop Toolkit voor de Brugklas

Van onze MHC Soest Sponsor Studiekring Soest.

Na de succesvolle workshops van november vorig jaar hebben we de ˜Toolkit voor de brugklas' verder uitgebreid. Tijdens de workshop vult u uw eigen toolkit met tips hoe u uw zoon of dochter thuis kunt begeleiden bij het schoolwerk. Dit doet u door middel van vragenlijsten en het delen van ervaringen met andere ouders Voor en na de workshop ontvangt u bovendien nuttige theorie rondom pubers en huiswerk en een leuk werkboekje om samen mee aan de slag te gaan.

U bent van harte uitgenodigd mee te doen aan de workshop ‘Toolkit voor de brugklas'. De workshop vindt plaats bij StudiekringSoest op12 november 2012 vanaf 19.00u.

De workshop is speciaal ontwikkeld voor ouders met een kind in de brugklas maar ook als uw kind in groep 8 zit of al op de middelbare school geeft de workshop handige begeleiding tips voor thuis. Door tips en trucs over planning, structuur, motivatie en discipline wordt de rest van de schoolcarrière een stuk gemakkelijker.

Deelname is gratis na inschrijving via www.studiekring.nl/toolkit. Kent u iemand die van dit aanbod gebruik zou willen maken? Stuurt u dit bericht gerust door.


Met vriendelijke groet,

Lisanne Zwijsen

Vestigingsmanager Studiekring Soest

[email protected]

Hoofdsponsor

Instagram